Jaranti
Fanka BB :)
CzekamyNaIgorka przejdzie mu... Po prostu cały czas wyobrażał sobie, że to syn i ma niespodziankę. Musi przywyknąć 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Ubawilismy sie wczoraj z mezem.Ogladalam w necie sukienki i Emilka podeszla i ogladalysmy razem.Po pewnym czasie Emi mowi :"Mamusi chce tą niebieska bedzie taka dluga do ziemi i kup mi te buty igiełki" 

Padlismy z mezem ze smiechu Emilka miala oczywiscie na mysli buty szpilki 
dasz rade moj mąż tez ma taka prace ze nie ma go kilka tygodni wiec doskonale Cie rozumiem 

zdrowka dla Taty 

idealnie by wygladaly na porodowce 

a ja mega wyspana
czujecie, o 6:24 obudziłam się do pracy
i wstałam, bo co tak spać będę ;-) obrobiłam już robotę, daję ostatnie 30 minut chłopakom na przesłanie mi maili i szykuję końcowy mail do dyrekcji ;-) i sobota będzie wolna ;-)
w tygodniu oczywiście zwłok o tej porze ;-)
dzwonimy do dziadków, bo przecież mieli nam go przywieźć, a teściowa (zakręt) zapomniała o tym
więc Ślubny musiał jechać ;-) jacy stęsknieni byliśmy
za tym małym nicponiem ;-)
więc w trójeczkę na łyżeczkę oglądaliśmy dwa odcinki ;-)nie mam żadnych ;-) ale tak sobie myślę, że jak brałam witaminy (chyba falvit dla kobiet), to mi nie wypadały ;-) chyba ;-)Dziewczyny, jakie macie sprawdzone sposoby na wypadajace wlosy?

oczywiście jakieś nieogarnięte laski nas wkurzały bo gadały cały seans i się chichrały wrr nie cierpię