reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Uwielbiam szarlotkę sypaną,nawet robiłam na swoje urodziny jako tort i podawałam ciepłą z lodami waniliowymi :) tylko ja mam przepis z masłem i po 1 szklance mąki,kaszy i cukru

reklama
Ewelinko, napisałaś to o co mi chodziło. Ale skoro dziewczyna nie rozumie i piszę się do niej jak grochem o ścianę, to sorki nie będę się wysilać ;) Tylko nie rozumiem po jakiego grzyba pyta się o tego wiesiołka skoro jeszcze nie wie czy poroniła. Najlepiej ignorować takie głupie pytania ;)

Anulka, w takim razie muszę przy przytulaniu bardziej uważać :p

Mychunia, od Ciebie poproszę ciasta, a od Ciebie Ewelinka kolację :D

Ostatnia edycja:
Dziekuje Blair :* przekaze kolezance,juz jej lepiej.. Dzisiaj znow pojechala na badanie ale sama mi powiedziala ze wcale sie taki nie musi urodzic tak jak ty mowisz.. Obdzwonila chyba wszystkie mozliwe kliniki i chyba jej wyjasnili ze wcale tak nie musi byc.. 22 kwietnia ma konsultacje w Warszawie nie wiem u jakiego lekarza.. Dziala kobieta, wszystko zrobi dla zdrowia dziecka..

Malus no dziwne ma podejscie... jak ja wiedziałam ze mogę poronic to nie wiesiolki mi byly w głowie... no ale coz widoc można mieć inne podejście.

Anula Malus zapraszam serdecznie :-) jakieś winko tez znajde :-D

mligocka - oj, luteina jak prolaktyna spadnie może zadziałać na jajeczka, jest podawana w cyklach bezowulacyjnych. Ja wziełam dwa cykle wstecz trzy tabletki przez 6 dni i w zeszłym cyklu miałam trzy jajeczka i wszystkie pękły.

Maliś - ostatnio wyczytałam, że często śluz wysoce płodny jest bezpośrednio po jajeczkowaniu i czasami utrzymuje się nawet ze trzy dni, pojawia się jak skoczy plik lh i jajeczko wędruje przez jajowód do macicy, skoro byłaś w trakcie tego śluzu w około 19 dc tzn że mogłaś mieć jajeczkowanie ok 18 dc a przy cyklach ok 30 dniowych to może być bo faza lutealn a miała by wtedy conajmniej 12 dni.

Na te chorobowe ciążowe to bym chciała jak najszybciej ale coś może nie zagrać. Mam rzężenia na płucach i nie mam pojęcia co dalej. Wynik jutro a mojego lek rodzinnego nie ma do poniedziałku. Będę musiała pójść do pracy. Lekarz nie wiedział o co chodzi i zdało mu się to podejrzane, nie mam gorączki, potów, dreszczy, nie męczę, nic mnie nie boli nawet stawy i mięśnie, gardło i zatoki czyste, nie kaszlę się ale coś jednak nie tak.
Dobranoc

ewelinka_shn - bez nakręcania, ale powiem CI ze ja zaraz po owolce 1-2 dni zrobiłam się strasznie senna i o 20 chodziłam spać, zaraz po teście i II mi przeszło ale to było dziwne bo jak 23-24 standardowo się kłąde

Hej kochane my już po wizycie moje dziecko żywe, skacze, kopie :-) serce bije jak dzwon :-) jest większe jak z ostatniej miesiączki:-) jestem szczęśliwa :-) kciuki się przydały :-)

reklama
Ania_Beata jeśli poroniłaś to na Twoim miejscu ja bym szukała rady u lekarza a nie brała na własną rękę wiesiołek. Przecież cykl musi wrócić do normy, nie wiadomo jak się będziesz oczyszczać... A jeśli ciąży nie było to ta beta jest dziwna i mnie by zaniepokoiła.

Maluś u mnie minął spokojnie, w pracy dość dużo roboty ale ja swoją pracę uwielbiam ;) później popołudnie z synkiem, zaraz go wsadzam do wanny i czekam aż mąż wróci z pracy bo chcę pobiegać.

Do góry