Hej laseczki.
&&&&&&&&&&&&&&&& dla potrzebujacych Nuśka Kiraa szczegolnie za was teraz ;-)
Piraniu kochana moja buziaki dla Ciebie
Zdrówka dla chorujacych!
Witam sie z nowymi planowaczkami
Matik bardzo mi przykro :-(
Ilaczek Maran kurde chyba i ja zaczynam sie stresowac tym waszym planowaniem. Macie racje, pewnie 2 dziecko planuje sie latwiej niz 3 czy 4. No i to ze nie badalam hormonow czy mineralow fakt dawalo mi to pewna obawe ale i spokoj psychiczny. Jednak gdyby to bylo 3 czy 4 dziecko pewnie bym je zbadala po 100 razy.
Ilaczek nie dziwie Ci sie ze jestes zemczona. Rozumiem doskonale, ale ciesze sie ze jestes wytrwala w postanowieniach i mam nadzieje ze nagroda bedzie wysniony synek

Bardzo bardzo mocno wam kibicuje.
A u mnie co, dzien za dniem leci jak szalony. W sumie kazdy dzien podobny do poprzedniego. Wczoraj mialam troche zmeczenie materialu i troche mnie placzki braly wieczorem ale przewalilo. Maly juz ma dwa miesiace wiec juz coraz bardziej kumaty, ciagle lezenie i patrzenie sie przed siebie zaczyna mu nie wystarczac, miewa napady placzu ze ciezko go uspokoic ale i tak jest taki kochany ze najchetniej schrupalabym go w calosci. Najbardziej rozbraja mnie Zuza jak mowi "mamo uwielbiam go, jest taki slodki, choc go zjemy na kolacje" :-).
Ewelin sie nie odzywa a taka jestem ciekawa co u niej, i Oczy niebieskie...
A
Polisia, Araki, Mamawczesniaka... torby spakowane?

Co tam u was babeczki, jak samopoczucie?
Pozdrawiam