reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Roszpunko dzięki za wiarę i nadzieję , ale tak jak mówisz trzeba iść do przodu :tak:
Mam ogromną nadzieję, że jeśli teraz się udało to w tym cyklu będzie również szansa i że jajeczko będzie 1 ;-)

Jak widzać dla mnie zmiana klimatu równa się z większym jajeczkowaniem z bliźniakami był wyjazd tu na kanary , też zmiana klimatu :-D

reklama
Matik może faktycznie coś w tym jest - w tej zmianie klimatu. Naszym znajomym lekarze stwierdzili bezpłodność a w kilka miesięcy pobytu w Anglii udało im się i niedawno urodził im się śliczny zdrowy synuś:-)

No jest jest bo jak leżałam w szpitalu w ciąży to każdy lekarz przepytywali co i jak to stwierdzili że zmiana klimatu zawsze coś poprzestaja ;)

Piraniu bo nie zobaczyłam Nie mam dziś krwawienia , wczoraj tyciu i tyle

Hen przywitam sie i Was probowalam znalezsc jakies info u Was o plci moze macie jkis skrot jak planowac;) nam oczywiscie az tak na plci nie zalezy wazne zeby sie udalo ale w sumie chlopak by bul fajny;)

matik kochana czyli juz przepisywac cie ??? a widzisz, a ja myslalam ze Ty juz na maj :-pchyba biore Was wedlug moich cykli :wściekła/y:

roszpunka powiemC Ci ze zj jednej strony nie za fajnie bo nie bedzie z Nia kontaktu takiego stricte, ale z drugiej strony mam np swiadomosc tego ze pewnie gdyby miala telefon ze soba, wrocilaby bez Niego :p poza tym chyba chodzi glownie o to, zeby dzieciaki choc troche sie usamodzielnily i nauczyly radzic kiedy nie zawsze jest rozowo, bo np dziecku bedzie smutno i wiesz zadzwoni do mamy z placzem - mamo przyjedz po mnie bo tesknie. I co zrobisz ?
hah kolezanka mi opowiadala ze kiedy jej corka jechala na zielona szkole na morze zadzwonila jednego dnia z placzem wlasnie i wyje w telefon - Mamusiu Ty musisz po mnie przyjechac bo ja juz nie pamietam jak TY wygladasz :-D no i pojechala...nad morze w nocy :-D

kiruś teraz Twoaja kolej na liscie !!! :D
attachment.php

Starających się : 6
Oczekujących na staranka : 18

KWIECIEŃ 2014 :

Kiraa - termin @ 05.04 ( 6 cykl starań )
mamartusia - termin @ 11.04 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 19.04 ( 11 cykl starań )
Matik2012 - termin @ 29.04 ( 12 cykl starań )
Annette - termin @ 30.04 ( 6 cykl starań )
krystianmartin - termin @ .04 ( 24 miesiąc starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

ilaczek ( kwiecień 2014 )
Elle87 ( kwiecień/maj 2014 )
milla ( maj 2014 )
roszpunka ( maj 2014 )
Justi_ ( maj/czerwiec 2014 )
Vivienka ( maj/czerwiec2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )

Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Katriina ( lato 2014 )
Ana87 ( lato 2014 )
gdusia_ ( lipiec/sierpień 2014 )
Dorcia ( jesień 2014 )

Ostatnia edycja:
Tak niuśka bo ja mam cykle 28 więc tak wychodzi :) zobacz na moim wykresie , czy źle liczę ?

Niuśka moi jak jechali na zieloną szkołę to nie mogli brać telefonów ale wymusiliśmy i zabrali ale pani trzymała te telefony i tylko rano pozwalała rozmawiać o to był dobry pomysł bo na noc dzieci się rozczulały ale było super dzieci z siebie byli dumni
Nie martw się będzie dobrze ;)

Ostatnia edycja:
Hej laseczki.
&&&&&&&&&&&&&&&& dla potrzebujacych Nuśka Kiraa szczegolnie za was teraz ;-)

Piraniu kochana moja buziaki dla Ciebie

Zdrówka dla chorujacych!
Witam sie z nowymi planowaczkami

Matik bardzo mi przykro :-(

Ilaczek Maran kurde chyba i ja zaczynam sie stresowac tym waszym planowaniem. Macie racje, pewnie 2 dziecko planuje sie latwiej niz 3 czy 4. No i to ze nie badalam hormonow czy mineralow fakt dawalo mi to pewna obawe ale i spokoj psychiczny. Jednak gdyby to bylo 3 czy 4 dziecko pewnie bym je zbadala po 100 razy.
Ilaczek nie dziwie Ci sie ze jestes zemczona. Rozumiem doskonale, ale ciesze sie ze jestes wytrwala w postanowieniach i mam nadzieje ze nagroda bedzie wysniony synek :tak: Bardzo bardzo mocno wam kibicuje.

A u mnie co, dzien za dniem leci jak szalony. W sumie kazdy dzien podobny do poprzedniego. Wczoraj mialam troche zmeczenie materialu i troche mnie placzki braly wieczorem ale przewalilo. Maly juz ma dwa miesiace wiec juz coraz bardziej kumaty, ciagle lezenie i patrzenie sie przed siebie zaczyna mu nie wystarczac, miewa napady placzu ze ciezko go uspokoic ale i tak jest taki kochany ze najchetniej schrupalabym go w calosci. Najbardziej rozbraja mnie Zuza jak mowi "mamo uwielbiam go, jest taki slodki, choc go zjemy na kolacje" :-).
Ewelin sie nie odzywa a taka jestem ciekawa co u niej, i Oczy niebieskie...

A Polisia, Araki, Mamawczesniaka... torby spakowane? :) Co tam u was babeczki, jak samopoczucie?

Pozdrawiam

reklama
Elmo :-D Zuza ma takie teksty jak moja Ala ;) dla mnie strasznie smieszne jest jak taki maluch 4-5 latek wyskakuje z tekstem, że dzidzius to słodziak albo coś w tym stylu ;) fajnie, że jestes szczesliwa I spełnione a ze codziennośc przytłacza to wiem... ale takie maluchy tak szybko rosna I te chwile juz nigdy nie wrocą :)

Do góry