• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2014

reklama
Lucus - witaj. Aż się we mnie gotuje, gdy słyszę o takich lekarzach! Ja leżałam w domu od 5 do 11 tygodnia. A masz jeszcze plamienia?

Dziewczyny, mam chłopca!! Pan doktor powiedział, że na 100%. Ale jaja.. To trzeba poszukać męskiego imienia :-D

A, i spytałam o ten detektor tętna! I lekarz mi powiedział, że mogę sobie kupić, ale tylko lepszy i z atestami. Mówił, że te tanie wytwarzają za silne ultradźwięki i lepiej wypożyczyć leszy niż kupować tańszy. Więc, mimo tego, że byłam przekonana, by kupić taki detektor, to jednak sobie daruję, bo na taki profesjonalny mnie nie stać ;-)

Witajcie dziewczyny
Widzę że dzisiaj naprodukowałyście 5x więcej niż przez cały weekend:szok: Nie zdążyłam Was dokładnie doczytać:sorry:
Ja dzisiaj jestem w świetnym humorze, bo moja Oliwka wyszła dzisiaj ze szpitala. Okazało się, że miała jedynie zapalenie gardła i nie wiadomo skąd wymioty. Na darmo ją trzymali na zakaźnym. Mam nadzieję, że tam niczego nie złapała.

Cyntia super wieści:-) Mam nadzieję, że już pozostanie chłopakiem:-p

Witam nowe koleżanki na forum:-)

reklama
Cyntia super gratuluje chlopcxyka :-) :-) :-) :-)
U mnie na szczescie plamienia ustaly (ostatnio mialam po cytologi lekko brunatny sluz przez 2 dni ale lekarka uprzedzila ze tak moze byc wiec sie nie martwilam)
Obecnie u mnie jest oki, nawet mdlosci prawie przechodza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry