• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2014

Cyntia gratulacje!! Przyszły mąż pewnie strasznie dumny! :-)
Ciekawe czy u nas też potwierdzi się w środę chłopak... Fajnie by było mieć parke ale tak naprawdę to nam wszystko jedno

reklama
Monarti a ja właśnie wcinam zapiekanki :-D

Cyntia super

A mojego m dopadly korzonki. 3h mu trułam żeby nakleił plaster przeciwbólowy. W aptece była super promocja na emolium, więc kupiłam 2 butle :-D

Mam pytanko formalne: czy wszystkie chcecie poznać płeć waszych dzidziaczków? Bo ja cały czas myślałam że mi nie wcale mi nie zależy i może fajnie by było mieć niespodziankę albo chociaż nie tak od razu się dowiedzieć...

reklama
My też chcemy wiedzieć :-)

Dzisiaj mi właśnie na suwaczku 15 wyskoczyła! :-D ale ten czas leci. Jeszcze chwila i połowa ciąży za nami a potem to już poleci dopiero.
Wczoraj nie mogłam się oprzeć i kupiłam pajaca takiego cieplejszego na spacerki w niebieskie paski. Mąż się śmieje że wróżę jednak tego synka. Choć według mnie to on taki unisex :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry