Mam pytanko formalne: czy wszystkie chcecie poznać płeć waszych dzidziaczków? Bo ja cały czas myślałam że mi nie wcale mi nie zależy i może fajnie by było mieć niespodziankę albo chociaż nie tak od razu się dowiedzieć...
ja nie koniecznie chcę, jest mi to obojętne
Jeszcze jedno, miałam już wcześniej pytać, ale zapomniałam. Moja córeczka skończyła w Marcu 4 latka, ale dalej jestem zmuszona zakładać jej pampersa na noc, bo siusiapróbowałam ją budzić, ale ona nie reaguje , albo mówi, ze nie chce
próbowałam podkłady na noc, żeby czułą, że ma mokro, ale jak się zesikała to i podkład był przemoczony a z nim łóżko
![]()
spróbuj, tak jak dziewczyny piszą, jej godzinę przed nie dawać picia, choć pewnie i z moją będzie taki problem, bo ona pije strasznie dużo
A mnie dziś energia rozpiera i latam po mieszkaniu jak szalona. Śniadanie skończone, kawa wypita, pranie się kończy.
Okazało się, że brakuje mi reklamówek, albo torebek na prezenty świąteczne, więc wyszukałam pudełka po sodzie i ozdabiam je, schną sobie - póki co moje ręce są białe, a ściana zrobiła się w jednym miejscu przypadkowo niebieska ;p
sprzątam kuchnię, robię porządek w rzeczach...
A potem jeszcze do sklepu zobaczyć naszą szafę na wymiar, zakupy, żłobek i do 20 nic nie zrobię, bo moje dziecko chętnie zajęłoby się nożyczkami, klejem, stemplami i wszystkim co mam na stole
próbowałam ją budzić, ale ona nie reaguje , albo mówi, ze nie chce
próbowałam podkłady na noc, żeby czułą, że ma mokro, ale jak się zesikała to i podkład był przemoczony a z nim łóżko