reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rozdwojone Styczniówki 2007 i ich Maluszki :-)

KAMILALA ........ moje gratulacje ucałowania dla synusia

miałyśmy termin na ten sam dzień, ale cię wyprzedziłam, przynajmniej godzina nam się zgodziła :-D

reklama
ulalla co sie dzieje? zatrzesienie!! :-D:-D:-D:-D porod za porodem i juz nawet nie nadarzam z gratulacjami :-) Agnieszko, Kamilo dla Was i Waszych pociech hip hip hura :-) wielkie gratulacje :-)

Miał być chłopak i jest chłopak, tylko dlaczego nie mój :wściekła/y:?????????

Kamilala Śle wam bardzo mocne gratulacje i uściski ;-) Szybko wracajcie do domu i do nas ;-):-D:laugh2:

SMS OD ELŻBIETKI

"Hej! Niestety Filip ciągle w brzuchu,od 7 mam oxytocyne,skurcze co 3-4 min,bolą jak ch... Ale rozwarcia praktycznie nie ma. Buziaki-Elżbietka"

Biedactwo męczy się :wściekła/y: I właśnie ja się tego boję :tak: :-(

Jejku.. Elżbietko - trzymamy kciuki!! Niech Filipek szybko wyskakuje, bo mamusia już by go chciała przytulić :tak:

reklama
ELU ....... dasz radę :tak: już niebawem Filip wyskoczy ;-)

Xmamuśka ... ty się nie bój .... ja też tak miałam..... a powiem ci, że od kilkunastu lat bałam się porodu, a teraz ..... phi ! mogę rodzić ile wlezie :-) gorzej z tym gojeniem :wściekła/y: kupy nie idzie zrobić bez bólu, siedzę tylko na jednym półdupku ....... a taki poród to potrwa 1 dzień dzień, a zaś ten półóg wydaje się nigdy nieskończyc :-D Ale dam radę .... a co, nie :happy:

Do góry