reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hello

Kasikz
Czy bedzie to zobaczymy. Sprobuje dzis do endokrynologa sie umowic.

Sshawty
Przygnaj do mnie ten deszcz nawet dorzuc burze i pioruny ;-) chce miec dzisiaj spokoj w pracy .

Milego dnia wszystkim

Dzien doberek.
Ja pozdrawiam z upalnego Gdańska. To niesamowite, ale mam juz troche dosc temp powyżej 30 st.

Ja dzis jade do salonu troszke popracowac ;-) moje niektore klientki wola czekac niz isc do ktorejs z dziewczyn. A i ja sobie zarobie ciut wiecej bo zblizaja sie ciezkie czasy wielkimi krokami :-( pozatym jednak troszke tesknie za praca w salonie, za klimatem, za dziewczynami...eh

Milego dnia

Dzień dobry :-) jak samopoczucie o poranku? ja już w pracy.

AsiaSzw Gabis niech brzuszki rosną :tak::tak::tak::tak:

babydust dobrze będzie, myśl pozytywnie ;-) a tak jak już któraś z dziewczyn pisała, będzie co ma być.

lilyMarlene jak testowanko wypadło??:-) czekam niecierpliwie na wynik :-)może ten sen to przepowiednia:-) czego Ci oczywiście życzę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

lilyMarlene jak testowanko wypadło??:-) czekam niecierpliwie na wynik :-)może ten sen to przepowiednia:-) czego Ci oczywiście życzę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Właśnie testowałam. Negatyw :no: Poryczałam się i chwilowo jestem rozżalona na cały świat. W sumie prawdopodobieństwo zajścia było małe, a ja się głupia nakręciłam. No i mam za swoje. W tej chwili wydaje mi się, że już nigdy nie zobaczę ||.
Mimo wszysto dzieki za kciuki i dobrą energię. Sorry, że nie napisze więcej, ale chwilowo nie mogę. Trzymajcie się.

reklama
Kochanie, nie przejmuj się :*
Nie jesteś sama, bo wiele z nas tutaj taki sam widok zobaczyło w okolicach @.Każda z nas bardzo chce zobaczyć upragnione || no, ale widocznie nie jest na to jeszcze odpowiedni czas. Najgorsze w tym wszystkim jest chyba czekanie do następnego miesiąca. Gdzie wydaje się, ze to jest tak odległy termin, niemalże nieosiągalny.
Uszy do góry, a może w przyszłym miesiącu razem ze mną będziesz się cieszyła z upragnionego widoku? ;)

Do góry