reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Lilimarlene kochana moze to za wczesnie? Kiedy masz termin @?

Babydust kochana stres i tak nie pomoze...wiec trzeba wierzyc ze bedzie dobrze;-)

Dzis odswieze liste...
Wczoraj bylam z corka u dentysty i ma problem ortodentyczny:/ jak bedzie miec stale zabki prawdopofbnie aparat bedzie musiala nosic:/

reklama
Przedwczoraj wklejalam;-)

Shawty19 a tez z malej miescinki i powiem ci warto poszukac dookola siebie;-) ja pomimo malrj miejsvowosci znalalzlam 30 km dalej ode mnie i jak farbowanie jezdze do niej;-) na ombre

Ja o tyle jestem ciężką klientką, że włosy zawsze po swojemu układam. W sumie od czasu kiedy się przeprowadziłam to mam fryzjerkę niedaleko siebie. Przyzwyczaiła się do tego co chce i jak chce..i co może być dziwne, zawsze na sucho mi włoski obcina :)

wiem ze stres nie pomaga :( zdecydowanie juz mi bylo lepiej wieczorem wiec dziekuje wam kochane :)
choc dzisiaj znowu schizy wrocily bo 2 kreska jest dalej blada a test tym razem mam ten 10ml
osiwieje normalnie
ale od wczoraj mam bardzo bolace piersi i mam nadzieje ze nie od duphastonu ;) choc sluzu mniej ale z mezem potrafie juz sie klocic o jedzenie to u mnie bylo tez jednym z pierwszych objawow ciazy :D teraz mam mega apetyt na pomidory i sie tak na nie uparlam ze malz podszedl do restuaracji obok i kupil mi kilogram hahaha przynajmniej nie musial sklepu szukac w okolicy :)

Julia moja corka ma wlasnie aparat na zebach ale ten ruchomy i nie wiele daje :( na bank bedzie musiala nosic staly aparat jak tylko jej wszystkie stale wyjda :( ma bardzo brzydki zgryz :(

Witam z rana :)
u mnie pada...:( brzydko szaro aby spac:p
Naoglądałam się wczoraj waszych brzuszków i sniło mi sie ze mam swój jej :D chociaż we śnie poczuje jak to jest ;-)
Lilimarlene domyslam sie co czujesz...ale może było zbyt wczesnie...nie martw się na zapas..:*
Babydust nie stresuj się..wszystko bd dobrze, co do aparatu ruchomego kiedyś nosilam nie polecam strata czasu i pieniędzy nic nie pomógl...:(

sola po odstawieniu tabletek do pół roku a niektórzy do roku lekarze dają szanse na naturalne zapłodnienie, jak nie wtedy się zaczyna chodzenie po różnych lekarzach i na różne badania :-)

Hej Kochane ja wczoraj byłam na wizycie usg zaleconej przez szpital po omdleniu.
A wiec tak moj Przystojny Wiercioch jest malutki po Mamuni i wazy 318gram. Jest slodki i skradl mamy serducho ;-) machal do nas raczka i wystawil bezwstydnik pisiorka by nikt nie mial wątpliwości ze jest chlopcem :-)
Na pierwszej fotce Synus macha ciotkom, na drugiej pokazuje swoja męskość :-D
Zobacz załącznik 635709
Zobacz załącznik 635710

reklama
Babydust czyli twoja corka ma jeszcze mleczaki i aparat ruchomy nosi? No my tez mamy problem ze zuchwa jest przesunieta;/ i niema szans ze jak wyjda stale ze bedzie lepiej no nic zobaczymy co powie za miesiac na wizycie

Do góry