reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Hey Majdaczku ....

Suwaczki to w ustawienia i tam jakos w profil,avatar ... niw pomoge bo ja w tel siedze ...

U mnie termin @ minol w sobotę hehe i tez jej nie ma ... nie placze z tego powodu ;-)

Wczoraj film oglądaliśmy ... chryste wylam jak glupia ... takie emocje byly ....

reklama
Dzień dobry :-)
anula88 idziesz na bete????
majdaczku oj mdłości..wiem coś o tym trwają cały dzień..ehhh kiedy się wybierasz do lekarza na podglądanie pęcherzyka????;-)
miss będzie wszystko dobrze nie smuć się !!!!
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki :-):-)

A u mnie to bez szału...przez weekend temperaturka pięknie rosła a dzisiaj co? spadek ! :)
czyli w sumie jest normalnie...
Poza tym myślami jest już przy wyjeździe :)

Anula
Dzieki kochana :-* szanse sa alr za duzo czytalam wypowoedzi osob ze w ogole utracily po tym zabiegu prace jajnikow. I ja sie tego najbardziej boje. Bo gdyby to byl jeden procent to jeszcze a ja kilka takich osob znalazlam i czytalam ich odczucia jakie sa wsciekle. Boje sie tego poprostu i jakos w srodku czuje ze zle to sie skonczyloby dla mnie. Takie wewnetrzne przeczucie. Przeciez jak lekarz to zaproponowal to sie ucieszylam nawet pisalam o tym na forum a pozniej jak sie rozeznalam w temacie i bardziej zaglebilam boje sie komplikacji. To jest ryzyku jak dla mnie za duze a nie wiem czy on mi przepisze femare albo gonadotropiny :-( mocniejsze od clo.... bo nie zabardzo sie do tego palil :-( gdybym moze miala regularne cykle moze to bym ciut mniej to przechodzila a to wiesz jest takie czekanie na ta owulacje do usranej smierci :-(

Kasik w sumie wstalam niedawno ... ale jakoś tak na spokojnie później podjade ... u mnie to i tak wyniki jutro .. bbo noe wiem gdzie to takie labo u nas ze w necie wynik ale Zrobie zrobie ...

Schwaty milego "działania" ;-)

Misiss a moze inny lekarz pomorze ... moze wpisze jak powiesz jak sytuacja wyglada
.. moze prywatne ... ja wiem kasa .. no ale jak człowiek zapłaci to inaczej ...

Próbowałam i zrobiłam tak jak pisałyście, ale dalej nie wyskakują :(

KasikP własnie się zastanawiam, najchętniej to bym już poleciała, ale nie chce, żeby było za wcześnie. A u Ciebie kiedy było już coś widać?

shawty coś dla Ciebie posyłam, więc czekaj na pocztę. Mi się już nie przyda, a Tobie może pomoże i przyniesie Ci szczęście. Ja w to wierzę.

reklama
Dzien dobry wszystkim :-)

Missiiss- przytulam.. i zycze z calego serca aby wszystko bylo dobrze..moze rzeczywiscie zaryzykuj i zrob ten zabieg..moze wtedy bedziesz spokojniejsza.. nie wiem ja sie nie znam, ale dzieki temu bedzie jakas szanse na owu i zajscie w ciaze to zrob to :)..trzymam kciuki :)

schwaty- powodzenia ;-)

A ja w sumie nie mam co pisc..dopiero @ sie skonczyla, wiec nowa nadzieja :) tylko dzis przy poniedzialku nie mam juz tak dobrego humoru jak przez weekend mialam...bo M w pracy, ja na urlopie i ta moja nadzieja chwiejna jakos ...
Milego dnia :-)

Do góry