aljul, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, spełnienia marzeń i oczywiście ślicznej, zdrowej córeczki! :-)
zakręcona, no to kciuki za ładna fryzurę, wygłaskaj Igorka przez brzuch ode mnie :-)
Elle, używałam identyczne testy ciążowe (One Step Pregnancy Tests 10 mIU/ml), z tego co piszesz to beta zapewne juz mocno spadła :-(, trzymaj się i daj znać jak wynik. Ja przy tak niskim poziomie progesteronu brałabym Duphaston 2x1 + Luteina dopochwowa 2x1, jednak gdy niski poziom progesteronu wynika ze słabej jakości pęcherzyka (i komórki) to dawkowanie progesteronu prawdopodobnie nie pomoże :-( ...wówczas postawiłabym na suplementy poprawiające jakość pęcherzyków i komórek jajowych, niestety wiele z nich nie będzie sprzyjać poczęciu córeczki.
Airfix, wapń piękny, magnez tez urósł, ja w szczęśliwym cyklu miałam wapń 2,52, sód 139 ale potas wyższy od Twojego a mam z tego Kaję :-) A może zwiększ ilość suplementów magnezowych? Ja łykałam Mg i piłam jeszcze Inkę z magnezem.
Vivienka, krwiak podkosmówkowy to wynaczynienie krwi między ścianą macicy a jajem płodowym, ciężko powiedzieć co mogło być powodem wylewu, który spowodował krwiak, jestem pewna, że krwiak się wchłonie (moja koleżanka też miała krwiak podkosmówkowy i związane z nim krwawienia, wchłonął się w I trymestrze).
Verita, Duphaston to dydrogesteron a on podobno nie blokuje owulacji (dydrogesterone produces no increase in temperature and does not inhibit OVULATION).
Elle, doczytałam właśnie :-(, beta poniedziałkowa była za niska, powinna wynosić 50-200 mIU/ml.