reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2015

Ja jak rodzilam pierwszego to mialam 27 lat. I bylam na sali z laska 20 lat. I ona po porodzie oglada brzuch przed lustrem i placze ze obwisly i wogole. To ja podeszlam i mowie nie martw ja mam taki sam.... a ona.... " no dobra ale ja jeszcze mloda " :D:D:D

Naprawdę? ha ha i co, odpowiedziałaś jej coś w ogóle? Mnie chyba by wryło na dobre :D

Mój rocznik 92... Młoda dupa jeszcze he he ale za to pełna obaw co do porodu ale chyba każda musi przez to przejść...

Młoda mamusia ;) chłonny umysł :D 23 lata hmm ja miałam 24 jak urodziłam Oliwię ;)

A co do sexu wiem ze jest obledny... Pamiętam szalelismy do 25 listopada puki się nie dowiedziałam ze w ciąży jestem... Jak se sama wezmę to dostane... Bo siedowiedzialam od mego M ze on niechce uszkodzić,dzidzi podczas stosunku.. a mnie to denerwuje bo ja bym mogła ciągle.. A Teraz jak raz na miesiąc dostane to i tak dużo...

Boże jak bym mojego Łukasza czytała, ten też miał swoje ale.... :D ale teraz lepiej mu na główce ;)

Bo szwagier mój mu głupot nagadal i temu tak... Ale ja go nawróce.....

Zadzwoń i nakaż mu, nie proś tylko nakaż seryjnie to odkręcić :-):-)

Ja rocznik 88, pierwsz w wieku 24 - młodo drugie będzie po skończonych 27 ;) też młodo ;)

reklama
Ja też rocznik 92 ;)

A co do sexu, katastrofa.. ( ostatni raz, grudzien ? )
Kładziemy się zawsze razem do łózka, przytulamy się, dajemy buzi ale sexu zero.. mam wrażenie, że w moim organiźmie zniknęło coś co nazywa się podnieceniem czy pożądaniem, T nic nie mówi na ten temat, ja też nie zaczynam. Nie wiem co się dzieje i nawet nie wiem jak to zmienić bo co jak co ale teraz na sexi piżamki to ja nie mam ochoty, bo czuje się jak nie powiem co.. :no: :baffled:

reklama
dziewczyny ale macie tępo!:D ładne rzeczy tu sie dzieją^^
ja rocznik 90 i pierwsza ciąza i tez nie wiem co i jak^^
co do seksu.. hmm powiem tak przed ciaza moje libido bylo bez zarzutu bardzo czesto sie przytulalismy z M ale odkad jestem w ciazy to kurde tak mi spadlo ze masakra... ale jesli juz dojdzie co do czego to faktycznie wrazenia duzo mocniejsze niz przed ciaza;> tylko szkoda ze moj organizm tak rzadko 'chce':(

Do góry