Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
przeżyłam w nocy jakiś horror:-( poszłam spać ok północy zanim się połozyłam byłam siku w łazience jak wychodziłam coś mnie dziwnie zakuło w dole brzusiaale do sypialni mam dwa kroki więc szybko do łóżka spać
gdzieś ok 1:30 obudził mnie potworny ból brzucha
ale to taki że zwijałam się na łóżku
zimne poty na przemian z uderzeniami ciepła i ból w kręgosłupie
poprostu nie wiedziałam co się dzieje i co robić
![]()
skurczy jako takich nie czułam ale ten ból był okropny i tak mocy że łzy mi leciały po ok pół godziny zasnełam i spałam do rana
miałam dzisiaj wybrać się na małe zakupy dla córci ale nigdzie nie wychodze z domu sama![]()
ja na wszeliki wypadek idę spakowac torbę na si bo jak pomyślę że będe musiała w takich męczarniach zastanawiać się co jeszcze mi jest potrzebne... a może mała się wkurzyła bo wczoraj nakryłam łóżeczko kocykiem żeby się nie kurzyłoNo to Roksi23 witam w "klubie" ja mialam podobny horror noc wcześniej ale dzis pomimo strachu przed kolejną nocą było lepiej. Tzn. wieczorem też się pobeczałam z bólu jak mnie Młody "parł na wyjście" ale spalam z nogami i pupą na poduszkach i jakoś przeżyłam.
A co do wychodzenia z domu to ja już pieszo się nie wybieram, jeśli juz to samochodem i z mężem (tak na wszelki wypadek).
i dlatego dałam mamie popalic w nocy