• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża pomału rośnie

Caro666

Fanka BB :)
Hej , ost miesiączka 6 czerwca , jestem w ciąży dwa tygodnie temu według usg ciąża mi wychodziła starsza i termin na usg to 5 marca i 6+6 a po dwóch tygodniach na wizycie termin na USG pokazuje 16.03 i 7+2 ale serduszko bije . Zaznaczę Że poprzednią ciążę poronilam w 8 tyg a tera też mam brązowe plamienia . Lekarz pow że na ten moment wszystko ok ale mi się nie wydaje …. Ktoś miał podobny przypadek ?

reklama
Może poprostu źle zmierzył za 1 razem bynajmniej porównuje usg z 1 dzieckiem i są takie same wartości
Ale 1 usg to zapewne pęcherzyk a 2 to już zmierzony zarodek wieć nie ma co tych wartości porównywać. Moim zdaniem kiepsko to wygląda,że przez 2 tygodnie ciąża ma ten sam wiek. Nie mniej jednak wiek pokrywa się z ostatnim dniem miesiączki, więc może rzeczywiście ten pierwszy pomiar i wyliczenia są błędne.

Ale 1 usg to zapewne pęcherzyk a 2 to już zmierzony zarodek wieć nie ma co tych wartości porównywać. Moim zdaniem kiepsko to wygląda,że przez 2 tygodnie ciąża ma ten sam wiek. Nie mniej jednak wiek pokrywa się z ostatnim dniem miesiączki, więc może rzeczywiście ten pierwszy pomiar i wyliczenia są błędne.
Oby tak było , bo jedyne sensowne wytłumaczenie

reklama

Załączniki

• IMG_6942.jpeg
    IMG_6942.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 93
  • IMG_6943.jpeg
    IMG_6943.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 84

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry