reklama
Mitaginko
Swieta w szpitalu..
PrEpraszam,ze milcze,
ale dzis ciezki dzien psychika mi siada
Trzymaj się!
Martwiłam się że się nie odzywałaś.
Spokojnych Świat Dziewczynki
jup
Fanka BB :)
Ja nie czuję wogóle tego,że Święta już . ..
Gapie sie w ścianę szpitalna i wspominam jak bylo cudownie gapic sie w swoje okno ;-)
Juz mi łezka poszła.
Wszystkim Wam kochane życzę tego co najlepsze zdrowych i radosnych świąt !
A potem terminowo urodzonych pieknych,zdrowych i radosnych maluszkow
Gapie sie w ścianę szpitalna i wspominam jak bylo cudownie gapic sie w swoje okno ;-)
Juz mi łezka poszła.
Wszystkim Wam kochane życzę tego co najlepsze zdrowych i radosnych świąt !
A potem terminowo urodzonych pieknych,zdrowych i radosnych maluszkow
Mitaginko,
A u Ciebie juz jutro ;-)
Odliczam godziny ;-)
Dzastina82
Fanka BB :)
Dziewczyny, zdrowych, spokojnych Świąt Wielkanocnych! Niech dzieciaczki siedzą grzecznie w brzuszkach i pozwolą Wam cieszyć się tym świątecznym czasem.
I oczywiście życzę nam wszystkim samych porodów w terminie i zdrowych, pięknych maluchów!!
I oczywiście życzę nam wszystkim samych porodów w terminie i zdrowych, pięknych maluchów!!
Rodzinnych spokojnych świąt!
Jup - wiem, że jest ci ciężko ale pomyśl, że robisz to dla dzieci za rok będziesz spędzała cudowne rodzinne święta!
Gratuluje skończonych tygodnia, ja dziś też nowy zaczynam :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Wszyscy biegają, sprzątają, gotują a ja leżę.. hmmm zaszalałam i poszłam z synkiem do kościoła ze święconką
Jup - wiem, że jest ci ciężko ale pomyśl, że robisz to dla dzieci za rok będziesz spędzała cudowne rodzinne święta!
Gratuluje skończonych tygodnia, ja dziś też nowy zaczynam :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Wszyscy biegają, sprzątają, gotują a ja leżę.. hmmm zaszalałam i poszłam z synkiem do kościoła ze święconką
reklama
WESOŁYCH ŚWIĄT :-) SPĘDŹCIE JE W DWUPAKACH (TRÓJPKACH - JUP) W OTOCZENIU RODZINY I ŻYCZLIWOŚCI :-)
Jup trzymam za Was kciuki i mam nadzieję, że jednak Ci się humor choś odrobinę poprawi
Jup, Dzastina i Kołtunik gratulacje skończenia kolejnego tygodnia :-)
Jup trzymam za Was kciuki i mam nadzieję, że jednak Ci się humor choś odrobinę poprawi

Jup, Dzastina i Kołtunik gratulacje skończenia kolejnego tygodnia :-)
Podziel się: