reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wszystko o odstawianiu maluszkow od piersi.. i alternatywy :)

reklama
Aqua- jaki piękny cytat!!!!!!!!!!!!!!!!:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

A ile razy karmicie swoje małe ssaczki piersią?
U nas do niedawna jedno karmienie w nocy i 4 razy w ciągu dnia. Ale kiedy odkryłam, ze dwa razy (około 10 i 14) to raczej potrzeba bliskości i picia, to statram się zastąpić je soczkami i przytulaniem.

dziewczyny a ja mam troszke inny temat:-)
po chyba juz dwoch tygodniach niejedzenia piersi zaczynaja robic mi sie twarde :szok: i nie wiem co robic? czy odciagnac troszke pokarmu? a nie che brac tablatek na zatrzymanie laktacji

u nas pełne karmienie piersią
7:00
11:00
20:00

w międzyczasie przytulanki do cycusiów

Agata non stop zagląda mi pod bluzkę i mówi "mniam":-D

Kasiulla - ja właśnie odciągałam po troszeczku tak, żeby nie było w piersiach żadnych zgubień i teraz jest już dobrze - mleczko jeszcze jest ale malutko i cyki są miękkie - o szalwi też słyszałam, że jest dobra na powstrzymanie laktacji

kasiulla23 wyprzedziłaś mnie, u mnie ten sam problem....

szałwię zaraz zaparzę, wcześniej już stłukłam kapuchę i do zamrażalki (niech się chłodzi:-) ) i chyba jednak muszę troszkę odciągnąć...

aqua1-23 z tego co pamiętam to nie karmisz prawie 2 michy i jeszcze masz mlaczko:confused:
A ja chcę nowy stanik;-)

u mnie sprawa z karmieniami wyglada tak
-rano(potem jeszcze spi)
-w poludnie
-po poludniu(choc nie zawsze)
-i obowiazkowo wieczorem

w zasadzie sa glownie 3 karmienia.

kacper jak pije mleczko to zawsze glaska mnie po brzuszku:tak:i usypiam tez

reklama
Do góry