Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Stokrotka herbatka pobudza prace jelitek, więc jeśli wydaje Ci się że coś tam jest nie tak jak powinno to lepiej najpierw podać herbatkę, a kropelki dopiero jak po herbatce nie będzie poprawy. U nas herbatka działa
Jednak poczekam do wtorku, idziemy do pediatry. Teraz bede jej wiecej podawac wody imasowac brzuszek, moze bedzie lepiej.
Herbatke najwyzej kupimy po wizycie.
gosikkk i jak Ci mleczko zginęło?
Ja mam herbatke, kropelki espumisan i Trilac i nic nie daje rady. Bączki tylko są. Przyczyną musi być mleczko, dzis zmieniam na HiPPA Bio Combotic
nana a czemu nie karmisz piersią skoro masz mleko????
to nie jest tak że coś działa po jednej dawce. nie raz na efekt trzeba poczekać nawet parę dni a szczególnie w przypadku naturalnych produktów.
u nas ok. Stasiu dziś przespał 7 godzin w nocy. to już drugi raz. więc mam nadzieję że będzie się tak częściej zdarzać :-)