reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

hahaha Kotek szafe akurat mam wielka!!!:-D ja tez dostane pare ciuszkow po siostrzenicy ale to nie sa jakies tam siatki pelne lompkow tylko pare ciuszkow bo az tyle to ona nie odkladala tylko te najlepsze i najbardziej ulubione-najmniej zniszczone.

reklama
No widzisz Monia, jeszcze znajomi coś dadzą więc na prawde nie ma sensu tak szaleć przed urodzeniem, a potem to zawsze jeszcze można coś dokupić.
Szkoda że ostatnio Patrycja się nie udziela ona zawsze coś podpowiedziala co potrzebne a co mniej. Patrycjo gdzie jesteś?:confused: :-)

ja tez sie ostatnio zastanawialam gdzie ta Patrycja sie podziala??

Kotek wiesz ja mam troche inna sytuacje niz wiekszosc z was, ja nie mam tu rodziny wiec na prezenty za bardzo nie moge liczyc. oczywiscie cos bedzie przeslane z Pl ale wiecie jak to jest, paczki sa drogie wiec nie chce narazac nikogo na wilkie koszta. Wole sama o wszystko zadbac. A co do zakupow po porodzie to wole wszystko teraz nakupic, potem nie bede pracowac wiec nie bedzie tak ze sobie pojde i cos kupie bo akurat mi sie chce. Teraz moge szalec ale potem juz nie tak bardzo.

Niezłe jesteście! :-D
Ja Was przebiję - tylko w drugą stronę ;-) W pokoju Piotrusia nie tylko szafy nie ma, nie ma nawet wszystkich ścian :-D
Chyba jakbym przestała się z tego śmiać, trzebaby strzelić sobie w łeb :-D :eek:

Esia
nic się nie martw - ściany maluszkowi nie są najpotrzebniejsze :-D I tak będzie na początku u Was w pokoju zapewne :tak:
Najważniejsze żeby nie zmarzł ;-) znaczy miał ubranko i kocyk :-)

Niewątpliwie ;-) Ale nasz pokój w jeszcze gorszym stanie - brakuje więcej ścian :-D
Nic to - wciąż wierzę, że wykonawca się wyrobi... :tak:

A'propos marznięcia - przypomniała mi sie opowieść męża, jak to w dzieciństwie historie biblijne zbiły mu się w prostą opowieść, że Jezus zmarł bo nie miał koszulki i Maryja okryła go siankiem. No i się przeziębił :-D :-D :-D

Musze wam sie pochwalic:tak: !
Bylam dzis po pracy z kolezanka na zakupach w moim ulubionym sklepie i oczywiscie kupilam cos malej bo nie wytrzymalam:-D . Body jest na 6 miesiecy bo juz malego nie chcialam kupic a spioszek na 3 miesiace. Podoba wam sie?

http://img135.imageshack.us/img135/6729/p3270118ec9.jpg

A no i sobie kupilam po raz pierwszy spodnie ciazowe:-D :szok: . Jinsy takie 3/4 na szerokim pasie i biale jinsy tez 3/4 na takim szerokim pasie i do tego dwie ciazowe bluzeczki. To sa moje pierwsze zakupy z "sekcji dla ciezarnych".:-)

monia bardzo ladne a ja ten Twoj spioszek nazywam pajacyk a spioszki jak nie maja rekawkow tylko ramiaczka. no a ciuchy Twoje gdzie prezentujesz bo nie widze?????

ja metki pamietam odcinalam tylko z tych malych ubranek ale potem juz od 74 przestalam, chyba ze byly strasznie sztywne i drapiace.
efilo tu z czapkami to dopiero jest akrobacja - sa albo na wczesniaki albo napisane - jeden rozmiar pasuje na wszystkich hmmm i sie domyslaj hehe

Esia jeśli dobrze rozumiem to czekacie na wybudowanie waszego mieszkanka/domu? Kiedy planujecie remont i przeprowadzkę?

reklama
Monia pierwsze rzeczy ciążowe kupiłaś??? Rane... Ja w spodniach z golfem chodzę już od Nowego Roku :eek: O wejściu w normalne to mogę sobie pomarzyć :-D
A ciuszki dla dzidzi śliczne :-)

Szopka mieszkanko już wybudowane, tylko wprowadziliśmy 1000 zmian w projekcie i właściwie stawiają nam je w środku od nowa... Wykonawca ma w umowie termin do końca maja - a ja gorąco mu kibicuję ;-) No i mamy nadzieję przenieść się do połowy czerwca... Nie bardzo wyobrażam sobie mieszkanie z Piotrusiem tu gdzie jesteśmy :baffled: A przeprowadzka z kilkutygodniowym pewnie jest mało wykonalna - dlatego z lekkim niepokojem patrzę na kalendarz. I dlatego Piotruś ma całkowity zakaz spieszenia się :-D

Do góry