reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

co do tego 64 to pewnie cos strzelilam nie tak,kazalam kobitce prztyniesc dwa po sobie rozmiary poczawszy od 62,przyniosla 62 i 68,dlatego takie rozmiary posiadam
pytam sie jej czemu nie przyniosla 64,bo bylam swiecie przekonana ze taki rozmiar tez jest,a ona stwierdzila ze nie bylo sensu,stad moja pomylka z rozmiarem 64,poza tym to moje pierwsze dziecko i powoli te rozmiary poznaje

czyli przeskok co 6 cm,dzieki dziewczyny:tak::tak:
ale ze mnie gapa

Efilo wklejaj fotki

co do metek to ja juz z czesci powycinalam,ja sama odcinam metki od moich ciuchów bo mnie cholernie drapią,wiec tak sama pomyslalam u dziecka

reklama
Ja na razie nie odcinam metek - pewnie zrobię to dopiero przed pierwszym praniem. No i chyba tylko takie drapiące. Mnie baaardzo rzadko przeszkadzają metki, więc nawet o tym nie pomyślałam :zawstydzona/y:

Dorotka ciuszki śliczne! :-)

Efilo pokaż nam swoje :-)

W sumie, jak nie teraz, to ciuszkami "chwalić się" będziemy już na małych właścicielach :-D
Co z tym zamkniętym:confused:

Super te ciuszki.
A ja tak z innej beczki - czy któraś z Was kupiła może wózek x-lander (XA). Ja do tej pory cały czas myślałam o mutsy ale w sobotę "pojeździłam" sobie tym właśnie po sklepie i byłam bardzo mile zaskoczona. No i jest dużo tańszy od mutsy. A może słyszałyście coś o jego użytkowaniu?

Kotku
śliczne zakupki
Zwłaszcza te czapunie przeurocze!!!

Pochwalę się zakupkami ale muszę się wybrać do domku i zrobić zdjątka. :-)

reklama
Musze wam sie pochwalic!:-)
Wczoraj wysprzatalam wbudowana szafe w pokoju malej i "wprowadzilam" jej ciuszki i jej rzeczy. Teraz mam tam wszystko ladnie poukladane. Mala ma juz swoj pokoj!!! oczywiscie nie wszytko skonczone ale juz cos! Ciuszki nie sa jeszcze poprane ani nic ale tak ladnie sobbie na poleczkach siedza hihi

Do góry