reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Monia-chusteczki do pupci mam firmy Pampers, slyszalam (ale nie wiem na wlasnej skorze) ze Huggies nie sa dobre ale nie potrafie powiedziec czemu, chyba przesiakaja, podobno. Wiekszosc kosmetykow mam Johnsons, a szczoteczke i gruszke-Gerbera.

reklama
Olla ale mnie rozsmieszylas! No wiec sa chusteczki takie jak piszesz do wycierania powierzchni itd czyli antybakteryjne. Potem sa te do pupci np pampers i sa takie mieciutkie jednorazowe do mycia specjalnie dzidzi. Najwiecej widzialam firmy Johnson and Johnson. Poszukam to wkleje zdjecie. One maja juz w sobie mydelko wiec je zamaczasz i tym obmywasz dzidzie i sprawa prosta! mam nadzieje ze ci pomoglam.

No milo mi ze troszke radosci wnioslam:-p dzieki bardzo...nie spotkalam sie jeszcze z tymi do mycia maluszka,musze sie za nimi rozejzec wydaja sie bardzo poreczne...:-)

a ja sie troche naczytalam na temat pampersa i huggies i opinie sa dobre o obydwoch. to znaczy zawsze znajdziesz kogos kto ma zle doswiadczenie ale w sumie ludzie lubieja i te i te. A ty kupilas juz pieluszki? te Huggies sa fajoskie na pierwsze tygodnie bo dostalam juz poczta paczke (od takiej firmy internetowej, stale mi cos przysylaja:-) )i tam jest jedna dla przykladu i naprawde fajna. Duzo osob poleca je bo nie trzeba odginac i podwijac pieluszki.

to wklejam fotki
2ylqj3q.jpg

nastepne

2i21zmb.jpg

nastepne

30lzd3c.jpg

nastepne

402asl2.jpg

ostatnie

2i78tir.jpg

to w rozmiarze 62,a podobne zestawy ma w rozmiarze 68 tylko w innych kolorach
calkiem niezla cena mi sie trafila:tak::tak:

szczerze to nie mam pojecia który rozmiar na jaki wiek ale doszlam do wniosku ze jesli pierwszy rozmiar dla dzidzi bedzie 62 to zamiast kupowac 64 kupilam od razu 68,zreszta wszystko wyjdzie w praktyce i jakby co to bede wywijac rekawki,zresztą podejrzewam ze i tak jeszcze cos dokupie,ale na poczatek juz troche ciuszków zgromadzilam:tak:a jak mi czegos bedzie brakowac to bede z czasem dokupowac

Dorotka-no to zakupy sie udaly :-) Ciuszki sliczne, szcegolnie mi sie podoba ten niebieski zajac ;-) Ja czekam na paczke z PL od siostry i chyba juz nic nie bede musiala kupowac, fajnie miec starsza siostre :-)

reklama
Do góry