reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

A tak z innej beczki-Monia- jakiej firmy jest Twoj wozek? Wczoraj lazilismy i szukalismy czegos fajnego i poki co podoba mi sie jeden z Chicco, jest dosc drogi-280 $. Wkleje fotke.

reklama
Izka fajny ten wozek, troche podobny do naszego. Ja fotke wklejalam bardzo dawno temu, nie wiem czy nie widzilas... za chwile jak mi sie tu w pracy uspokoji to poszukam i wkleje jeszcze raz. Nasz jest firmy safety first. Wiesz co? Ogladalam mnostwo wozkow i niektore identyczne normalnie a inna nazwa firmy i inna cena wiec zwroc na to uwage. Moj wozek, identyczny tylko ze pisze na nim eddie Bauer kosztuje 40 dollarow wiecej. Normalnie bezsens, placisz za firme.

Szukalam wczoraj Twojego wozka pol godziny :-) i sie doszukalam ale nie widac napisu z firma ;-) Bauera tez ogladalam wczoraj, niezle byly-z tym ze w kazdym sklepie inne modele. I jeszcze podobaly mi sie niektore Evenflo. Jestem pod wrazeniem lekkosci niektorych, da sie prowadzic jedna reka-myslalam ze beda ciezsze. Takze wyglada to raczej korzystniej niz sie spodziewalam. No i to czego sie najbardziej obawialam-te wozki mozna rozlozyc tak, ze beda calkiem lezace wiec niemowlaczka na spacerek mozna spokojnie zabrac.
Lozeczko chyba kupie jednak to "turystyczne", dokupie tylko dobry materac i tyle, one sa o tyle fajne ze maja przewijaki i karuzelki w zestawie. Zaraz wkleje jekis przykladowy link.

to jest nasz wozek tylko my mamy inne kolory, nasz jest czarno-szary z turkusem ale turkusu malutko, tylko tak na obramowkach.

izka jedyne co to jak bedziesz wybireac wozek to zwroc uwage na to czy mozna podlozyc i wyprostowac ta czesc gdzuie dziecko ma nozki. Wiesz o co chodzi? Bo tu prawie zaden wozek nie ma tej funkcji i gdy dziecko jest troche wieksze i zasnie we wozku to mu nozki wisza tak na siedzaco i kocyk spada. Dla mnie to bylo bardzo wazne bo juz duzo ludzi mnie o tym mowilo. jak znalazlam ten wozek co kupilismy to strasznie sie ucieszylam bo nie byl ani bezowy w kreate ani granatowy ani zielony:-D tu wszyscy maja tylko w tych kolorach i oglupiec mozna. Mnie sie nie podobaja takie oklepane. no i do tego moj ma wlasnie rozkladane nozki i jezdzi sie nim fajnie.

no fajne to lozeczko turystyczne ale powiem ci szczerze ze nigdzie nie widzialam od razu z przwijakiem tak jak ty pokazujesz na zdjeciu. jesli idzie do tego kupic fajny materacyk to super. A zdecydowalas sie juz na to czy jeszcze nie?
Aha! macie takie sklep Big Lots?? Polecam go, maja tam super ceny i czasem mozna znalezc naprawde fajny wozek czy lozeczko za tanioche.

Nie widzialam tego BigLots ale poszperam jeszcze. Na to turystyczne to raczej sie zdecydujemy, bo to ma byc tymczasowe-jak niunia bedzie miala 3 miesiace to jedziemy do polski, a potem moze wrocimy a moze nie, wiec najwyzej jak wrocimy to kupie cos super-extra :-) To lozeczko wytrzymuje 7 kg to na 3 mieisce starczy ;-)

reklama
Izka no to w twoim przypadku napewno sie oplaca to turystyczne!!!
A ty jestes niemozliwa, zawsze jak chce ci sie cos zapytac co spadasz z forum:-D :-D
Jakbys mogla to napisz mi ile i czego masz juz jesli chodzi o ciuszki. No i napisz w jakich rozmiarach. Z gory dzieki bo chce porownac siebie do kogos kto ma te same rozmiary:-D

Do góry