reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

reklama
ojej, ale gafę strzeliłam:szok: :no: teraz chwyciłam tą próbkę oliwki i stwierdzam, że to dorotka ma rację (od 1. dnia życia). chyba cos mi na oczy siadło ostatnio:szok: w związku z tym nie zmieniam juz tamtego posta, ale wyobraźcie sobie, że go nie ma:baffled:

wracam do chusteczek. otworzyłam swoje zielone pampersa i: ładnie pachną, są mokre i mają wytłoczone fajne kaczuszki:tak:

Monika
ja nie mam ani jednej kaczuszki :laugh2: :-D :laugh2:
Zarządziłam strajk w tej sprawie. Mam nadzieję że mi Kruszynki nie zamkną :-D A Ty jesteś jakby co kryta :-D :laugh2:

nie wiedziałam że pampersy są politycznie poprawne :-D
efilo :-D :-D :-D
wiesz, że nie skojarzyłam w pierwszej chwili:szok: chyba macica już mi całkiem mózg uciska;-)
właśnie zrobiłam segregację ciuszków i okazuje się, że chyba wcale nie mam tak dużo na początek, jak myślałam, ale juz poczekam do porodu. zobaczymy jakiego wzrostu będzie mały i wtedy będziemy szaleć z zakupami:tak:

Kachasek,
mam dokładnie to samo. Też nie mam zbyt wiele ciuszków ale na pewno starczy na kilka dni po porodzie. A potem się najwyżej dokupi - dokładie tego co będzie potrzebne i dokładnie w takim rozmiarze jak będzie potrzebne. Spokojnie będę mogła się zdać na mojego ukochanego. Na pewno nie wybierze jakiegoś 'chłamu'.
Poza tym jest tyle niewiadomych... Może się okazać że nie dość że np. mała jest malusia, to jeszcze zamiast upałów jest zimno jak nie wiem. I wtedy zamiast kolejnych pięciu bodziaków w rozmiarze 62 będę musiała kupić pajacyki 56...

reklama
Do góry