reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Z tym wierceniem to katastrofa, ja też nie mogę małego już spokojnie ubrać bo wywija jak szalony :-). A dzisiaj przeturlał się z jednego końca łóżka na drugi, już go samego na wyrku nie można zostawić
.

aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
dzis moja niunia sie wycwaila, lapala mnie za palec wkladala do buzi puszczala i zaczynala gryzc albo ssac 
kamamamusia
Fanka BB :)
Elżbietka,
Szok z tym siusiakiem
- ty lepiej pilnuj, żeby sobie nie wyciągnął zanadto
Szok z tym siusiakiem

Elżbietka
mother of two sons&angel
Elżbietka,
Szok z tym siusiakiem- ty lepiej pilnuj, żeby sobie nie wyciągnął zanadto
![]()
pilnuję i staram się uwolnić jego narząd rozrodczy z jego wlasnych szponów

kamamamusia
mój za siusiaka nie łapie jeszcze na szczęście...za kolanka też się trzyma i chyba sam się dziwi, ze je dotyka....czasem też przygląda się własnej ręce ze zdziwieniem
a ja zauważyłam coś szalonego u mojej córy... poza łapaniem się za kolana ŁAPIE SIĘ ZA ŚLINIACZEK I TAK CIĄGNIE MOCNO GO DO GÓRY ŻE AŻ SIADA PRAWIE
wariatka 

Monika: ja miałam to samo... Dominika zaczęła mi wstawać między 1 a 2 w nocy bo była głodna i wprowadziłam jej zupkę i jak na razie 2 noc mi znów ładnie przespała :-)
więc pewnie dziecku nie ystarcza już samo mleko i potrzebuje czegoś nowego

Monika: ja miałam to samo... Dominika zaczęła mi wstawać między 1 a 2 w nocy bo była głodna i wprowadziłam jej zupkę i jak na razie 2 noc mi znów ładnie przespała :-)

aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
dziewczyny a jak u waszych maluszkow jest z raczkami ja zauwazam ze oliwia ma duzo sprawniejsza lewa raczke i raczej wszystko chwyta w lewa niz w prawa
Kama83
Ja jak narazie nie zauwazylam,aby Dominik mial sprawniejsza jedno raczke.Ogolnie bawi sie dwoma,grzechotki przeklada z raczki do raczki i bawi sie obiema.Zabawki staram mu sie podawac do prawej raczki,ale po jakims czasie zawsze laduje w lewej i tak na zmiane:-).

reklama
dziewczyny a jak u waszych maluszkow jest z raczkami ja zauwazam ze oliwia ma duzo sprawniejsza lewa raczke i raczej wszystko chwyta w lewa niz w prawa
ja też miałam takie wrażenie że mała mi trzyma w lewej ręce częściej i lepiej, ale zaczęłam jej specjalnie podawac wszystko do prawej ręki i teraz ma sprawne obie tak samo

Podziel się: