moooma
lipiec/sierp.05 styczeń09
A ja polecam bardzo dobre pieluszki Rossman, te w żółtym opakowaniu, w bordowym równiez są dobre, ale droższe, a w tej chwili one raczej niczym się nie różnią. Te żółte od jakiegoś czasu też są produkowane z przewiewnej , oddychającej (nie foliowej) warstwy zewnętzrznej. Są równiez jeszcze w sprzedaży te z folią na zewnątrz, tych osobiście nie polecam, chociaz znam wiele dzieci, które się w nich wychowały i było im zupełnie dobrze, bez odparzeń , bez uczuleń.........

Polecam
A najlepsze Bella Happy
)pierwsza pielucha przeciekła , byłam wściekła no ale chciałam skończyc opakowanie i się przyzwyczaiłam a przeciek to był chyba wynik nieumiejetnego załozenia pieluchy(to były początki
) jezeli akurat nie ma Love kupuje Huggisy Classic a tez na początku mnie nie zachwyciły ale sie przyzwyczaiłam, najważniejsze ze mała nie ma po obu uczulenia i pupka się nie zaparza reszta to przyzwyczajenie. Ale to tylko moje skromne zdanie
Nie mam sumienia testować ich jeszcze raz, chyba spróbuję kupić pieluszki w Plusie; może ktoś takich używa
) a wręcz przeciwnie jak powąchałam pieluchę to ona pachniała; chyba są nasączone czymś fajnym