Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a wiesz ilu kobietom sie udalo i po jakim czasie?Oj statystyk to ja nie znam...
nie, ja pyta z ciekawosciLux nie wkrecaj sobie ze Ty to masz![]()
No w provicie maja juz 33 ciaze na tym, niedawno zaczeli to robic. Jakos wszystkim szybko sie udaje po wlewach, sa oczywiscie przypadki ze nk po wlewach rosna. Mnie na szczescie spadaja pieknie.a wiesz ilu kobietom sie udalo i po jakim czasie?
i co powiedzialas?Haha będzie jutro buba
Mnie M polał tak troszkę bo pytali czemu nie pije![]()
no i oby tak dalej, musi sie udac i sie uda, zoabczysz!!!No w provicie maja juz 33 ciaze na tym, niedawno zaczeli to robic. Jakos wszystkim szybko sie udaje po wlewach, sa oczywiscie przypadki ze nk po wlewach rosna. Mnie na szczescie spadaja pieknie.
Wlewy mam w provicie. Tomanek skierowal mnie do dr Janosz z provity, bo ona wlasnie sie zajmuje leczeniem tych nk i to ona mi zlecila wlewy. Jestem naraz pod opieka w sumie 3 lekarzy. Moj gin, dr Janosz i endokrynolog( tu tez mnie lekarz moj skierowal bo ta pani ustawia tarczyce pod ciaze).To wlasnie koleżanka moja chodzi do niego udało im sie z jedna dzidzia i teraz starają sie o drugato u niego masz te wlewy?
to jak masz/. endo, gina i kogo jeszcze?Wlewy mam w provicie. Tomanek skierowal mnie do dr Janosz z provity, bo ona wlasnie sie zajmuje leczeniem tych nk i to ona mi zlecila wlewy. Jestem naraz pod opieka w sumie 3 lekarzy. Moj gin, dr Janosz i endokrynolog( tu tez mnie lekarz moj skierowal bo ta pani ustawia tarczyce pod ciaze).