reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
STYCZEŃ

08 - Kredka - wyniki badań emka
08 - Pyreczka - drugie podejście do IUI
11 - Kredka - przylot do PL, zmiana kliniki, diagnostyka emka
11 - marzen88 - podglądanko
12 - Anika - transfer śnieżynki
13 - M26 - wizyta u gina
15 - zuzik - wizyta kontrolna u gina
15 - Beti - podglądanko
22 - Pyreczka - beta hcg
27 - stacy - 3 badanie genetyczne
27 - Pyreczka - wizyta kontrolna u gina

+/- 13 - Emenems - przywitanie z córeczką

LUTY

+/- 28 - Niebajka - przywitanie z maleńką

Ale napięty ten styczeń mamy :D

reklama
Lumio :( dobrze, że powiedzialas mamie. Zrzucilas duży ciężar, nie.powinnaś w sobie tego tlumic. To trudny dla Ciebie czas i aby spokojnie go przeżyć nie mozesz sobie dodatkowo głowy zaprzatac wymyślanie wymówek przed spotkaniem. Masz powód, bardzo smutny i powinnas teraz być otoczona opieką, a nie robić dobrej miny do złej gry. Ściskam Cię mocno :*

Magda, a nie można zamiast 1 tabletki 200 wziąć 2 100?

Lumia, dobrze, że mama to "dyskretnie" załatwi. Tobie na razie emocji wystarczy. Ja mam koleżankę, która też po "takich" jak my przejściach. I stoję kiedyś do kasy, a ona akurat na tej kasie siada... Już miałam oddać zakupy...ale emek mnie powstrzymał... Może to głupie, ale nie chciałam, żeby mnie widziała... Bo to nie było dla niej radosne...:hmm:
A z drugiej strony, trudno mi też po kątach się chować...

Wiecie co, z tymi dawkami to nie wiem jak jest. Bo np antybiotyk jak ma 1000mg, to jak weźmiesz połówkę to wcale nie znaczy, że weźmiesz 500mg. Nadal to będzie 1000, tylko np krócej będzie taka dawka działać...

I mam jeszcze jedną teorię:-p Jakby można było tak zwiększać, to produkowaliby jedną dawkę i łykałoby się np 8 tabletek po 100mg, a nie jedną 800...

reklama
Lumio kochana przytulam bardzo mocno,niestety życie nas nie rozpieszcza....ale w końcu kurde musi zaświecić słońce,jak potrzebujesz płakać - płacz,jak chcesz krzyczeć - krzycz,bo wiesz, że mimo wszystko trzeba iść do przodu,mnie ten krok w przód też czeka...

Magda cały czas myślę o Tobie i małym lokatorku w Twoim brzuszku i musi być dobrze, w ogóle nie ma innego wyjścia !!

Pyreczko oby to podejście było udane !!

No styczniowy kalendarz wygląda pięknie,aż serce się cieszy,oby ten styczeń był dla Was pozytywny !!

Co u nas,niestety nic nowego...dzień za dniem i tak czekamy,słucham tętna dzidzi,żeby zobaczyć co i jak,chociaż za każdym razem jest mega strach....w głowie cały czas pełno myśli,ale jakoś spokój mam w sobie,chociaż wiadomo,że nie tak w 100 %. Jak to kurde jest,że serducho wali jak szalone,a te biedne małe nereczki tak bardzo chore i ile tak jeszcze czekać ... powtarzam dzidziusiowi, że ile będzie sił to ma walczyć,a jak już nie da rady to ma odejść i powędrować do siostry Aniołka,a ona się nim zajmie,my sobie poradzimy z tatusiem i zawsze bardzo będziemu kochać nasze Aniołeczki....a może jednak w tym wszystkim chociaż jedna nereczka zacznie pracować? Nadzieja umiera ostatnia

Do góry