reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki o maleństwo w 2016

reklama
przeciez ja sie smieje nooo,na zarty mnie naszlo, ja z tych niewyzytych i nawet sasiedzi nas slysza jak sie seksimy heheh
Hehehe, fajnie macie :D ja to bym tak chciała, ale u mnie to cieżko z finałem w czasie seksu, wiec nie jestem taka szalona w tym temacie, bo rzadko kończy sie moja satysfakcja... :/

Hehehe, fajnie macie :D ja to bym tak chciała, ale u mnie to cieżko z finałem w czasie seksu, wiec nie jestem taka szalona w tym temacie, bo rzadko kończy sie moja satysfakcja... :/
no my pol roku mielismy stosunek przerywany, az dziw, ze nam sie udalo ciazy uniknac, choc kilka razy myslalam, czy aby nic sie tam nie dostalo heheh, ale jeszcze troszke i bedzie normalny seks

w ogole nie masz orgazmu czy jak?

Dlaczego trzeba wyluzowac co nam pozostaje gdy dziecka brak to sa chwile gdy czujemy sie wolni wpadamy w chwile zapomnienia

w ogole nie masz orgazmu czy jak?
Pochwowego nigdy w życiu nie miałam. Mam tylko jak sobie sama dopomoge łechtaczkowo..

Nie wiem jak mogę jeszcze wyluzować, po prostu to juz zaakceptowałam, ze tak mam i juz.. Trudno, taka wadliwa jestem. Szkoda, bo tracę dużo zabawy, ale co zrobić.

reklama
o to o to, prawda
Dopiero teraz to zrozumialam nabralam dystansu bo trzeba zyc maz mi to uswiadomil jak sie zalamalam jak dostalam pare dni temu @ mialam takiego dola ze nic nie jadlam zaslablam a spedzilam na pogotowiu pare godzin bo takich boli dostalam na poczatku okresu po clo dostalam kroplowke mialam czas na myslenie i rozmowe

Do góry