G
Gość
Gość
Dzis to nie bo lekarz mowil ze di soboty moze byc przytulanie. Od niedzieli nie mozna juz bo nasienie musi byc dobre.Starwbelka !! Działaj i atakuj mężulka !!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzis to nie bo lekarz mowil ze di soboty moze byc przytulanie. Od niedzieli nie mozna juz bo nasienie musi byc dobre.Starwbelka !! Działaj i atakuj mężulka !!!
Luska przed nie mozna, bo nasienie moze byc gorsze.Ja bede poprawiac przed i po co ma byc to bedzie☺
Ja wiem ale przed abstynecja mozna wiec zalape sie na dni plodneLuska przed nie mozna, bo nasienie moze byc gorsze.
Jakim cudem? Bo musi byc kilka dni abstynencji??? No ale cuda sie zdarzaja wiec orobowac mozna chocby dla przyjemnosciJa wiem ale przed abstynecja mozna wiec zalape sie na dni plodne
To ja mam wiecej dni abstynencji.Mam od jutra dni plodne lekarz zalecil 2 3 dni abstynecji wiec po usg moge zaszalec☺
Tzn ile?To ja mam wiecej dni abstynencji.
W sobote moglismy ostatni raz, a w czwartek najprawdopodobniej bedzie iui wiec w 5 dniu iuiTzn ile?