reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

Ja pisze bo mnie nyda zzera lezac plackiem... Podbrzusze mnie tydzien temu tez bolalo ale teraz jestem na nospie wiec nie boli

reklama
@poziomki Wow podziwiam :) 6 dzieciaczkow to ręce pełne roboty! A ja narzekam ze z jednym sobie nie daje rady :):)
@ruda1991 Mam do czynienia z wieloma kobietami w początkowej fazie ciazy i takie brudzenie a nie krwawienie jest bardzo czeste. Nie denerwuj sie
@Ann_ fajowo, a ja musze czekac do 1marca nie wiem jak ja wytrzymam :)
@Paulina_ Witaj :) z ktorego roku masz coreczke ?

Ewelinka doczekasz sie dolegliwości. Jeszcze bedziesz miałai dość.

Ruda gdybys miała pytania to odpowiem :)

Ann tak, dziewczynki nadały sobie takie przezwiska.

Paulina zasada jest taka ze jeżeli po nospie nie przechodzi to trzeba zgłosić sie do lekarza. W każdej kolejnej ciazy rozciąganie sie macicy jest bardziej odczuwalne.

Ula tak jak z dwójka ;) życzę dziewczyny!

Masxka z jednym zawsze najwiecej roboty.

Usnęłam z mała na kanapie, oczywiście przed Tv spi sie najlepiej haha.

Dziewczyny karmi któraś z Was teraz?

W końcu odebrałam wynik bety 2656, w poniedziałekbyło 587 więc chyba jest dobrze :-) ja w terminie miesiączki czułam lekkie bóle i skurcze poddbrzusz, na szczęście juz przeszło ale pewnie po duphastonie.

Ula może akurat spełni się wasze marzenie o córce i siostrze :-)

Paulina mnie też pobolewa podbrzusze

Maszka ale już byłaś na wizycie czy to będzie pierwsza ta 1.03?

Poziomki pewnie wesoło u was np jak wszystkie są w domu ;-)
Masz rację jedynk ciągle chce żeby z nim być. Bawić się. Jak syn jest z innymi dziećmi to się ładnie bawią.

Maszka to twoja pierwsza wizyta w marcu? Ja mam 15 lutego i nie wiem czy to nie za wcześnie czy nie za późno...niby będzie to pierwszy dzień 7 tygodnia więc powinno coś wyjść:-)

Maszka to twoja pierwsza wizyta w marcu? Ja mam 15 lutego i nie wiem czy to nie za wcześnie czy nie za późno...niby będzie to pierwszy dzień 7 tygodnia więc powinno coś wyjść:-)
ja też 15 lutego i to będzie 6t2d więc tak samo prawie. Myślę że to w sam raz na pierwszą wizytę :-)

Cxy któraś z Was jest w pierwszej ciąży po 30tce? Ja za 4 miesiące kończę 31 lat i trochę przeraża mnie późne macierzyństwo i ciąża w tym wieku

reklama
Do góry