reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lumia biorę: na tarczycę 25mg letrox, clexane 0,2 bo ja mam tendencję do krwiaków, encorton 15mg choć Dubrawski zalecił 10mg, wit.metylowaną B12 i metylowany kwas foliowy, vigantoletten 1000 2 tabletki, colostrum 3 tabl. lacibios femina-probiotyk, duphaston 3 razy dziennie. Dubrawski na początku podejrzewał wady genetyczne płodu ale jak zobaczył wynik badania kosmówki to powiedział, że to na pewno immunologia. Encorton kazał brać przed owulacją w cyklu starającym się.
Powiedział, ze teraz kluczowe będą najbliższe 2 tyg. tak więc jeszcze proszę o modlitwy i pozytywne myśli.
A w trakcie ciąży juz encortonu nie bierzesz, tylko przed?

reklama
Dziewczyny spokojnie. Kosmowke zawsze można pobrać. Należy udać się na patomorfologii i wypożycza kostkę parafinowa z kosmówka. Zawsze pobierają bo dostajemy wypis z wycinkiem histopatologicznym. Wypożycza kostkę i dokumenty można składać jak będzie już wynik wycinka histopatologicznego. Fondi jak ochloniesz to może warto jednak zrobić to badanie. Jak już coś robić dobrze to od a do z. Agnieszka bardzo ciesze , że wszystk jest ok. I takich wiadomości potrzebujemy.

Ja na miejscu Fondie też bym oddała do badania.Ostatnio miałam samoistne więc się nie dało .Chociaż bym wiedziała czy to wada czy zestaw zawiódł.

Miałam odpisać , ale Aga już wszystko napisała w temacie:) Więc Fondi zastanów się poważnie nad tym badaniem!
Dobrze Aga napisała. Jak coś robić to od A do Z!

Bertha encorton biorę cały czas ale napisałam że brałam już przed a nie od pozytywnego testu.
Nie jestem na L4 bo mam własną działalność, jestem stylistką paznokciową i nie mogę stracić klientek bo nie będzie mnie stać na lekarza, badania i leki. Umawiam klientki w odstępach i dużo leżakuję.
Fondie strasznie wysoka beta, aż niewiarygodne że ustała akcja serca, moja beta ze środy to 36250 i juz teraz bardzo mało przyrasta więc ja wątpię czy u mnie dojdzie do takiej wartości. Dubrawski zresztą powiedział zebym nie robiła bo tylko niepotrzebnie się będę denerwować bo przez 4 dni przyrosła tylko 8000

Bertha encorton biorę cały czas ale napisałam że brałam już przed a nie od pozytywnego testu.
Nie jestem na L4 bo mam własną działalność, jestem stylistką paznokciową i nie mogę stracić klientek bo nie będzie mnie stać na lekarza, badania i leki. Umawiam klientki w odstępach i dużo leżakuję.
Fondie strasznie wysoka beta, aż niewiarygodne że ustała akcja serca, moja beta ze środy to 36250 i juz teraz bardzo mało przyrasta więc ja wątpię czy u mnie dojdzie do takiej wartości. Dubrawski zresztą powiedział zebym nie robiła bo tylko niepotrzebnie się będę denerwować bo przez 4 dni przyrosła tylko 8000
Ok, rozumiem teraz.
To rzeczywiście fondie miała duża ta betę... Strasznie to dziwne.

reklama
ta beta mnie zdolowala dziewczyny ..wiem kazda przez to przeszla i smece starsznie ale moglam jej nie znac:( ide juz zamowic sobie pizze z mezem bo cora usnela u tesciowej i zostaje na noc tam. Miłej nocy kiedys i u reszty z nas slonce zaswieci...

Do góry