reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Strawbelka możesz. Głowa Cię pewnie po znieczuleniu boli bo ją podnosiłaś i wysilałaś.Często tak jest po narkozie.

Ewcia usuwanie przegrody nie boli. Ja ją miałam usuwaną przy zabiegu histeroskopii to w 10 min i po sprawie. Nie stresuj się bo to pikuś :D

Bea, dziękuję bardzo :-)
Dla mnie sama histeroskopia też była pikusiem. W sumie zaraz po, nie powiedziałabym, że coś mi robili... Ale teraz te 3 dni w szpitalu mnie przerażają jak i usunięcie... Może już być piątek i będę wracać do domu :-)

Beata ja pierwszy raz w zyciu tak mam, mialam juz 4 narkozy i czulam sie super.
Dzisiaj masakra. Dzwonilam do gyncentrum juz, bo mam cykora, ale maja oddzwonic bo polozna tetaz przy zabiegu jest.

reklama
Strawbelka
Napisałaś w poście że sie umówiłaś na invitro na pażdziernik .luknij sobie. .może ja żle zobaczyłam .
To się tyle czeka?????
A może jeszcze laparoskopowo przepchać???

Do góry