Aga30+
Fanka BB :)
Dziewczyny czytałyście o tym co wydarzyło się w Warszawie w szpitalu św Rodziny
eh szkoda słów Link do: W Szpitalu Świętej Rodziny w Warszawie dziecko ponad godzinę umierało w męczarniach po nieudanej aborcji – Prawy.pl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super pomysł. Na pewno warto. Ostatnio z teściową o tym gadałam bo widziała u znajomych. Muszę popatrzeć na allegro.aga mieszkam w uk wiec skoczylam na oxford street. kamienie sa z granitu i nie mam pojecia czy sa ok[emoji14]pomyslalam ze to fajny gadzet i warty wyprobowania. widzialam je tez na polskich stronach z gadzetami ale nie wiem czy gdzies stacjonarnie je sprzedaja. sa tez w sprzedazy metalowe ale boje sie, ze maz sobie zeby wybije![]()
Tez mam we wtorekDziewczyny wiem ze Wam truje ale nie moge sobie poradzić. We wtorek mam połówkowe tak strasznie sie denerwuje i boje ze cos wyjdzie nie tak. Chyba muszę przestać czytać pewne fora bo tam co chwile ktos z jakims problemem ze cos nie tak, boje sie ze u mnie tez cos wyjdzie zle :-( masakraaaa a to jeszcze 5 dni :-((((
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Dziewczyny czytałyście o tym co wydarzyło się w Warszawie w szpitalu św Rodzinyeh szkoda słów Link do: W Szpitalu Świętej Rodziny w Warszawie dziecko ponad godzinę umierało w męczarniach po nieudanej aborcji – Prawy.pl
O której masz wizytę?Tez mam we wtorekbędzie dobrze! Musi byc!!
![]()
Można jeszcze jak jest wynikiem gwałtu. Ale popieram żeby takiego czegoś nie czytać. Zszargacie sobie tylko nerwyDziewczyny, nie czytajcie takich bzdur!
W naszym kraju nie można się zgłosić na aborcję dla własnego widzimisię! Muszą być bardzo konkretne wskazania lekarskie, zagrożenie życia matki lub dziecka!!
Tego się nie robi od tak, zgłaszam się w niedzielę wieczorem i jedziemy z koksem..
I nie można tego zrobić w szóstym miesiącu...
Nie czytajcie portali, które wykorzystują ludzkie tragedie i przeznaczają fakty...