• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Anik,!zi, tysia123, pola06, Molly, jane, aluska, AnusiaP, Martya, Hess, Malusiolka, Acgug, marzen, soglam, Sylwia, czechow, Tosia, alevandra, niunians, gabeeee, KasiaRo, sreberko, Magda Lena,happymum, KasiaMarysia, dariaorzechowska, ann-nna, agus8819, psulinka1232, kornela123, mamusia37, SKY, Agnieszka...24, Kasia2439, młoda zona
Was mam mogą być nicy teraz nie pełne bo na szybko pisałam,jeśli kogoś nie ma a chce piszcie

Bo to bardzo niezdrowe podobno-może uszkodzić sluch,cos tam z plecami itd. Nawet jedna babka napisala,ze w ciazy może zagrozić dziecku. Musze przestać czytac bo ja czesto odruchowo zatykam nos.
Tylko nie śmiej sie ze mnie Molly:)

Ale baby w ciazy sobie wkręcają tez wiecie,ze nie można.zatykac nosa przy kichaniu? O matko zaraz sobie zacznę cos wkręcać. Opierdzielcie mnie
Nie powinno się zamykać nosa przy kochaniu, czyli blokować kichniecia, doprowadzić to może do przesunięcia kosteczki w uchu środkowym, popękane naczynka w nosie krwawienie, przy katarze mogą dojść zakażenia
Zawsze tak robiłam a teraz mam problemy z uchem środkowym i błędnik rozwalony ;(

Nie powinno się zamykać nosa przy kochaniu, czyli blokować kichniecia, doprowadzić to może do przesunięcia kosteczki w uchu środkowym, popękane naczynka w nosie krwawienie, przy katarze mogą dojść zakażenia
Zawsze tak robiłam a teraz mam problemy z uchem środkowym i błędnik rozwalony ;(
Czyli jednak prawda,ale dzidzi nie powinno zaszkodzić nie? Zabolalo mnie tak sekundę i przeszlo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry