reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NO to rodzimy...?????????

reklama
Kachasku ogromne gratulacje moc całusków dla Was trzymajcie sie i wracajcie szybko do domciu

Drogi Kachasku!!! Ogromne gratulacje :-D:-D:-D Wracaj do nas szybko i pisz jak u Was.

No to teraz się sypiemy koleżanki :tak:

Dziewczyny tak dawno u Was nie bylam,ale brak czasu-najpierw urlop ,potem troche mi sie w zyciu namieszalo i teraz obchodzilismy pierwszy roczek naszej niuni...A tu tyle niespodzienek...

Czytalam od deski do deski i az gesiej skorki dostawalam :-D

Asylan,Pycia,Monia77,Gosia,AQsia,Anuula30,Kochasek-przeogromnie Wam gratuluje!!!! Wiem jak Wam teraz dobrze:-) Zycze Wam i Waszym szkrabom duzo zdrowka,a Wy kochane wracajcie szybko do formy...Ale suuuuper!!! Teraz bede tu czesciej zagladac...Czekam na fotki bo nie ukrywam ze ciekawosc mnie zjada co tam za Cuda przyszly na swiat!!! :-)

Hej witaj Patrycjo!!!:-) Wiesz, to niesamowiet, ale chyba Cię telepatycznie ściągnęłam, bo nie uwierzysz, ale jakąś godzinkę temu myślałam o Tobie i Twojej Córci. Zastanawiałam się czy coś się stało, że nie piszesz do nas, czy też może się obraziłaś. A tu proszę - usłyszałaś głos i się odezwałaś. :-D

Wszystkiego Najlepszego dla Twojej Królewny z okacji pierwszych urodzin!!!

reklama
Do góry