reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NO to rodzimy...?????????

reklama
Jola gratulacje!!! Ale z Ciebie czerwcówka expresówka :-):-):-)
Życzymy szybkiego powrotu do sił i buziaczki dla Maksia !!

Anula, Maciuś jest przecudny słodziak po prostu!!! :tak:

JOLA!!! GRATULACJE WIELKIE. CZEKAMY NA CIEBIE I MAKSA!!! NIECH ROŚNIE ZDROWO!

No to koniec, zostałam sama z drugorazowych mamuś.:-:)-:)-(Chyba się zapłaczę - wszystkie urodziły przed terminem a ja znowu przenoszona. :confused: Dlaczego jaaaaaaaaa???? Co jest ze mną nie tak???? Chyba nie ma nic co mogłoby mnie bardziej zalamać.:sick::sick::sick:

Gratulacje Jolu...Wszystkiego dobrego dla calej rodzinki.... :-)

A my jeszcze raz bardzo dziekujemy za zyczonka dla mojego diabolka:-)

Dzagud nie smutaj się, przeciez za pare dni dostaniemy takuego smsa od ciebie:tak::laugh2: wszystko dzieje sie w jakiejs kolejnosci. Lepiej po prostu o tym nie myśleć, Jola się na prawde mocno wymęczła przez te 12 h bo nie postępowało rozwarcie :no: nie było jej łatwo, pomyśl sobie że ponosisz kilka dni dłużej i może dzięki temu urodzisz szybciutko i bez komplikacji:tak:

Ale sie dzieje :-)
Anula-piekny bobasek!!!:-)
Jola-serdeczne gratulacje dzielna kobieto!!!:tak:
Dzagud-nie stresuj sie kochana nastepna jestes Ty :-)

Dzagud tylko spokojnie , to nie znaczy że jest z Toba coś nie tak, ani że wszystko sprzysięgło się przeciwko Tobie, po prostu wszystko ma swoją kolej a maleństwo przecież wyjdzie, a wyjdzie wtedy kiedy jemu będzie się chciało :) mały uparciuch z niego ale i tak jest kochany ! :) a już za chwil parę bedziesz najszczęśliwszą mamą na świecie ! POWODZENIA !!

reklama
Jolcia!!! Ogromne gratulacje :) Strasznie się cieszę, że mamy już wśród dzieciaczków jednego Maksa.
Może to zmobilizuje mojego ??? :p

Do góry