ewelin86
Fanka BB :)
A chyba że takDo iui go mialam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A chyba że takDo iui go mialam.
Jadę do przychodni, nie dam rady tego wymieszać. Całe szczęście ma skierowanie.Ja pregnyl miałam w pupcie ale pielęgniarka mi robiła więc nie pomogę.
Mówisz, że majówka na bogato? ?Mi zastrzyk z pregnylu zawsze lekarz robił. Tez bym sie bala czy dobrze zmieszalam czy sobie powietrza nie wstrzykne...wogole najlepiej to zastrzyki w penie, te igielki sa takie cienkie i krótkie i jakos mniej klujadziewczyny uwielbiam Was czytac. Poprawiacie mi humor, jakos łatwiej zniesc ta nasza kreta droge do upragnionego potomka.
Witaj butterfly. Ja jestem tuz po pierwszej stymulacji. Powiem Ci ze strach ma wielkie oczy. Będzie ok, w razie czego, tak jak dziewczyny mowia, masz nas i pytaj.
Jade jutro na wizyte oceniajaca czy moge w przyszlym cyklu podejsc do crio. Jutro 17dc mam nadzieję ze doszlo wszystko do normy po punkcji i nie ma zadnych torbieli i bede mogla sie cieszyc kropkiem na majowkejedziemy nad jeziorko i fajnie by bylo gdyby pojechał z nami
a pamietam ze któras z Was zaszla naturalnie miedzy punkcja a crio
?!
Super gratuluje kochana niech Wasze szczęście TrwaO ja pierd......
siedze i wrzeszcze w kuchni ze szczescia ....MAJA DLA NAS DAWCZYNIE KOMOREK !!!!!!!
yesssssssssssssssssssssssssssssssssss![]()
A sprawdzalas czy to swędzenie to nie od porostu piórek?Mnie zaczyna swędzieć brzuch po ostatnich zastrzykach i dziobie mnie po jajnikuChyba dają do zrozumienia, że jajka są gotowe do wyjścia
![]()