Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
najwazniejsze zeby wszystko bylo wporzadku.Wieczorem miałam usg w następnym tygodniu mam mieć przeplywy badane
Aga ja właśnie dlatego się nie zdecydowałam bo bałam się walki z kolejnym efektem odstawienia.No ja mam leki. Leczę nerwicę lękową która właśnie nasiliła się w ciąży. Wcześniej też się leczyłam ale na depresję. Są leki które można zażywać od II trymestru i karmić lecz lekarka powiedziała że jak chcę karmić to ona by wolała żebym odstawiła miesiąc przed porodem lub karmić sztucznie czego nie chcę. Muszę być twarda i w czerwcu odstawić. Muszę wytrzymać.
Ja mam tak samo muszę mieć ciszę spokój i najlepiej jeszcze ciemno a tu jedna chrapie, druga sapie, trzecia się kręci, jeszcze nieraz w nocy ktg podłączą to już wogóle obłęd.Haha, właśnie dlatego boję się pobytu w szpitalu bardziej niż samego porodu... ja mam tak, że do snu potrzebuję ciszy i spokojua przy np. chrapaniu nie zasnę nawet na zmęczeniu... choć pewnie po porodzie padnę, ale później?
Iwona,.spałaś coś?
Needi jak to czyli my będziemy czekały pół roku żeby wogóle złożyć wniosek??? Oni to spłacą?Cześć dziewczyny
Iwona ile zastrzyków cię jeszcze czeka i czy lekarze coś już mówili?
U nas dopiero co skończył padać śnieg z deszczem. Okropnie jest
Wczoraj Martynka miała taki humor że się zastanawialam jakim cudem chcę drugie dziecko ;-)
A najważniejsze że czytałam na stronie ministerstwa że wnioski na 500+ składane są od dziś do czerwca a potem przerwa do grudnia żeby zobaczyć jak pójdzie organizacja :-\. Ale się wkurzylam
Wieczorem miałam usg w następnym tygodniu mam mieć przeplywy badane
A moja pożal się Boże położna (którą będę zmieniać) narzekała, że po porodzie za szybko wypisują, a jak powiedziałam, że lepiej jest odpocząć i dochodzić do siebie w domu to się wkurzyła i mówi: "i pewnie, ja was potem mam na głowie" (m.in. dlatego też ja zmieniamOstatnio byłam 3 dni czyli dwie noce i po powrocie przespałam 12 godzin bez sikania nawet, więc jeśli ktoś powie że w szpitalu sobie można odpocząć nie odpowiadam za siebie.
NieNeedi jak to czyli my będziemy czekały pół roku żeby wogóle złożyć wniosek??? Oni to spłacą?
Bo na pierwszą córkę i tak nie składam bo nie dostane, za bogata jestem
to taki pryma aprylis był ;-)