Co dokładnie myślisz?Dziewczyny, a ja zaczynam odczuwać jakiś wewnętrzny niepokój i nie mogę się doczekać wizyty... i brzuch mi trochę swiruje, a głową razem z nim. I już nie wiem nawet, gdzie zrodlo bolu jest:/
Spokojnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co dokładnie myślisz?Dziewczyny, a ja zaczynam odczuwać jakiś wewnętrzny niepokój i nie mogę się doczekać wizyty... i brzuch mi trochę swiruje, a głową razem z nim. I już nie wiem nawet, gdzie zrodlo bolu jest:/
Nic sie nie stanie, bo tak czy tak byś musiała odstawićMi prawie nic nie zostało
Z dr nie mam kontaktu. Odstawiłam leki. Chyba nic się nie stanie.
Masz rację, ale traktuj siebie od jutra tak jak byś byław przyszłym tygodniu będziesz chodzić do pracy?
Ewelin Ja Wy skonczycie to ja wchodzępo 11.
Aniko w ciąży będę jak bete zobaczę.
Kobietki ja biorę tak:
- estrofem 2x1
- encorton 1*1
- luteina 3*2
- femibion
: magne b6
- od dzis fraxiparine
_ w niedziele gonapeptyl tylko jednorazowo
A teraz moje pytanie czy mogę jutro jechać i zarodek nie doczeka?
Ja biorę euthyrox 1x75
encorton 2x1 tab
na stymulacje brałam bemfole i od wczoraj 2 zastrzyki menopura
4 dni biorę cetrotide jutro ostatni dzień
jutro wieczorem ovitrelle a potem juz z dalszej listy. chcialam wstawic foto ale nie wiem jak![]()
probowalam znalesc cos na temat tego leku bemfole ale znalalzlam tylko to że to jest jakiś odpowiednik gonalu tylko ze mocniejszy i nie ma przy nim hiperstymulacji a ile prawdy w tym jest to się przekonamPisanko witaj
Ja po gonalu jestem.
DziałaLink do: Zdjęcie - 01.04.2016 zobaczccie czy działa ;p