Jadę na 17.00. Też bym się chciała z Wami spotkaćavita 11nastego jedziesz na ktora? moze na szczepieniach sie spotkamy albo z aga 707![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jadę na 17.00. Też bym się chciała z Wami spotkaćavita 11nastego jedziesz na ktora? moze na szczepieniach sie spotkamy albo z aga 707![]()
Strawbelko,
No wlasnie robilam bo nie mam zadnych dolegliwosci. Totalne zero i jak chcialam sobie zbadac sluz to mialam takie biale kulki. Nie wiem jak to opisac.
Sie wystraszylam, bo dzis to samo...wiec kupilam te testy gina intyma, no i ph wyszlo idealne...
W sumie we wtroek bylam na usg, ale tak dlugo by trzymalo?
Boje sie, ze takie biale cosik spowoduje, ze plemniory sie nie przebija :-(...a jesli jajco rosnie to owu pod koniec tego lub na poczatku przyszlego tyg....
umow sie wczesnie na wizyte bo potem to na bank zasnie..ale sie nie dziwie on pracuje non stop przyjmije i o 6rano i o 1w nocy a jeszcze praca w szpitalu to jest urodzony diagnostaDziewczyny mam ochotę skonsultować się jeszcze u Milewicza jak piszecie,że dobiera indywidualne leczenie, tylko normalnie szok z tym usypianiem, jak wy dalyscie radę bez komentarza, nie probowalyscie go tracić żeby się obudził heh?
Lilia
Jak zwykle wkleisz coś kreatywnego .
Bomba ....!!!!!!!
Lilia jak Ty bedziesz kiedys musiala brac te cetrotide to tez bedziesz musiala rano brac.
W ogole na stronie bociana pisze ze najlepiej kolo 7-9 rano.
Mi dr. kazal brac ok.11
No ale jak bylam u swojego dr.tez na takiej wizycie to wszystko tlumaczyl i duzo czasu mi poswiecil. A ten...masakra nic sie nie dowiedzialam...
Ja też chcękto się pisze jeszcze na kwiecień ewentualnie maj?
Też takie mam wrażenie ,że po badaniach na drugi dzień mnie piecze..jak mam usg i lekarz mi tam ten zel daje na ta glowice to pozniej mysle ze zlapalam jakas infekcje.
Boje sie, ze takie biale cosik spowoduje, ze plemniory sie nie przebija :-(...a jesli jajco rosnie to owu pod koniec tego lub na poczatku przyszlego tyg....
jak zasypial chrzakalam