reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dzieki dziewczyny!!!! :-)
No ja na meza nie moge narzekac, mam u niego 100% wsparcia, a teraz w ciazy to juz wogole we wszystkim mnie wyrecza. Na dobra sprawe przejal wiekszosc domowych obowiazkow.
Ja ogolnie mam cierpliwego, spokojnego, wyrozumialego partnera, dobralismy sie super, bo ja to niecierpliwa jestem i w goracej wodzie kapana, u mnie nie ma "zaraz" zawsze jest "juz".
Ja od dnia slubu zakupow nie robie, chyba ze na ubraniowe, u mnie jest nie i koniec. Chyba, ze mam ochote, a mialam moze 3 razy w ciagu 6 lat :-D
Moj maz zartobliwie mowi, ze przeciez księżniczkom nie wypada ;-) i jak go nie kochac...

reklama
u mnie też żadnych objawów. Pisanka nie czytaj i nie szukaj w necie objawów, bo później bedziesz u siebie ich szukała i się będziesz denerwować, że ich nie masz. Pamiętaj brak objawów to też dobry znak :)
Mi znów dziś zaczęła luteina wpływać. Oszaleć można

u mnie też żadnych objawów. Pisanka nie czytaj i nie szukaj w necie objawów, bo później bedziesz u siebie ich szukała i się będziesz denerwować, że ich nie masz. Pamiętaj brak objawów to też dobry znak :)
Mi znów dziś zaczęła luteina wpływać. Oszaleć można
no wlasnie mi tez płynie;/ jakoś od wczoraj ;/ dobra wylaczam wszytskie fora tylko wasze zostawiam ;p wlaczam jakąs durną komedie a potem simsy ;D

U mnie wczoraj wieczorem wzdęcia i gazy. Potworne akcje żołądkowe. Dziś czuję się fatalnie, a najbardziej dokucza drętwiejąca prawa noga (????) - 6dpt.

Dzieki za odpowiedz Aniko i Ewelin. Leci czas leci, zaraz za chwileczke posypia sie piekne dwu i trzycyfrowe bety :D
Ja wizyte przed crio mam miec w 10dc wiec mozesz mnie Aniko wpisac na 21.04 a transfer pewnie ok 26-27.04 ale to sie dowiem za 10dni.
Agatek ciesze sie ze juz ok, strach minal, pewnie faktycznie badaniem Cie podraznil i stad plamienia, nie martw sie :* Maz pierwsza klasa :)!!

Ale nam się tydzień szykuje! 

KWIECIEŃ

12: Bety72 - badanie prg
12: megi - punkcja
12: Strawbelka - info o zarodkach
12: koralik83 - usg i decyzja o crio

13: Aniołkowamama: usg połówkowe
14: natula - betowanie
14: marzen - betowanie
15: ewa292292 - betowanie
15: martka89- betowanie
15: ewelin86 - betowanie
15: kasia_basia - betowanie
18: Bety72 - betowanie
18: szila09 - wizyta pecherzykowo- serduszkowa
19: Natalia89 - wizyta genetyczna i ewentualny start z zastrzykami
19: pisanka89 - betowanie
19: Malina780 - betowanie
19: butterfly1331 - pogląd w czasie stymulacji
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
20: Martini - wizyta u gin prowadzacej
21: Falka203 - usg przed crio
22: Piska23 - betowanie
22: onadlaniego - usg prenatalne w I trymestrze
23: agatek - wizyta u gin prowadzącego ciaze
25: monika1134 - wstępny transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe
28: madzionga - wizyta u gin prowadzącej

MAJ
Annemarie - transfer  
4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
5: onadlaniego - wizyta u gin prowadzacego ciążę
12: Ewa651 - usg polowkowe
13: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
16: olusja1987 - usg genetyczne w I trymestrze

Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? 

Pisanka, Anika spać nie możecie? Spijcie puki możecie bo potem sobie juz nie pospicie;)

Ja się codziennie budzę około 7.00 i spać już nie moge;) zawsze mi się wydawało, ze jak będę mieć dużo wolnego, to bede dłużej spać - nic bardziej mylnego. Odpoczywam duzo w ciągu dnia, a klade się najpóźniej o 22.30, więc jestem wypoczeta :) ale wiem, ze będą tęsknić do.długiego spania;)

Pisanka, ja jestem.przykładem, ze brak objawów to dobry objaw:) u mnie do dnia betowania nie działo się absolutnie nic, nawet biustu p owiekszonego nie miałam. Nic, zero. No i dwa razy pozytywną beta!

To naprawdę indywidualną sprawę i to co u jednej jest objawem, u drugiej nie musi być. Taka już nasza kobieca natura ;)

Falka ja łykam o tych samych porach, niestety ja nie jem śniadań o tak wczesnej porze, bo rano tabletki łykam o 5:45 wiec tylko popijam wodą. Z efektów ubocznych - ogromne, bolące balony ;) (ogromne jak na mój rozmiar).

Ewelin ja też zaczynam panikować i przez myśl mi przeszła beta w poniedzialek. Z objawów pojawił się kilka razy delikatny ból jak na @

Dzisiejsze dziewczyny, kciuki zaciśnięte

reklama
Pisanka, Anika spać nie możecie? Spijcie puki możecie bo potem sobie juz nie pospicie;)
Nic nie mów...Normalnie jestem takim śpiochem że mogę spać do 11 , zawsze spałam długo jak niemowle po 10 h...Wczoraj na siłę siedziałam do 1 żeby dłużej pospać. i tak przed 7 się obudziłam...no ja nie wiem...chyba ze stresu ;/

Do góry