agnesdem
Fanka BB :)
ok ja tez właśnie myślałam nad 3 koszulami a do porodu w czym się idzie?Jak to wyglądaJa koszul takich do karmienia kupię z 3.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ok ja tez właśnie myślałam nad 3 koszulami a do porodu w czym się idzie?Jak to wyglądaJa koszul takich do karmienia kupię z 3.
ok ja tez właśnie myślałam nad 3 koszulami a do porodu w czym się idzie?Jak to wygląda![]()
seriooooo? I co powiedzmy zakladam taka bluzke mezka i na to moj szlafrok i koniec? Pozniej oni jakos tam nakrywaja mnie i zaslaniaja mi wszytsko...tak zeby maz nie widzial czy jak...Zwykły męski biały tishert... po porodzie do kosza...i po problemie. Kosztuje 5 zl na bazarze więc nie szkoda.
Przynajmniej ja tak zrobiłam.
seriooooo? I co powiedzmy zakladam taka bluzke mezka i na to moj szlafrok i koniec? Pozniej oni jakos tam nakrywaja mnie i zaslaniaja mi wszytsko...tak zeby maz nie widzial czy jak...![]()
Ja mialam dla Michala chyba e komplety ubranek, jesli by Ci bylo potrzebne wiecej to maz dowiezie, bez przesady. Ja wtedy mialam 2 koszule ale to za malo, bo sie pocilam, odrazu tez nie wezmiesz prysznica, ja teraz wezme 3 lub 4. Do porodu to jakas krutka nocna z krotkimi rekawkami lub cos w podobie bo i tak bedzie we krwi i brudna do wyrzucenia. Mi polozna dziecko ubrala odrazu po porodzie i radze ten pierwszy ciuszek miec przygotowany osobno zeby nie szukac w torbie potem juz ubierasz sama. No i co, pieluchy yetrowe, dla mnie to majtki poporodowe, wkladki laktacyjne i podpaski te duze- ja musialam duzo. Mialam dwie oddzielne torby, tzn dla malucha to taka mala fitnesowa, ja mialam ciut wieksza bo i cienki szlafrok i kapcie i kosmetyki jakies pierwszej pitrzeby