reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
:surprised:jaka piekna karpatka, a ja dzisiaj mam taką chcice na słodkie :sorry2: ahhh powstrzymam się do czwartku i zrobię jakieś ciacho na imieniny.
Annemarie my w kwietniu zaciskamy kciuki a dziewczyny za nas w maju :D
Martka i Ewelin to jak wy nie robilyscie prg przed crio to ja też nie robię :happy2:
Onadlaniego prześliczna kruszynka :biggrin2::biggrin2:

no tak ja mam po transferze lezec i pachniec (mam to na pismie od doktor;) ) wiec w maju palcow juz nie bede potrzebowala, mialas na mnie z @@@ zaczekac:wink:

Kochana! Ja ogólnie mam tendencje do przybierania, ale nasz Kropek chyba nie lubi tego co ja;), mam nadzieje, ze nie utyje sa wiele, bo mega duzo przytyłam przy pierwszej stymulacji :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pisanka, ja przez 12 miesiecy po 3 stymulacjach,lekach przytylam 7 kg.,juz mam 4 w plecy ,nigdy mi nie bylo tak ciezko schudnac ,:no2:

Tak,czytam o tym z vorwerku

To jest taki jakby mikser, ale on ma funkcje wyrabiania ciast, podgrzewania, gotowania, gotowania na parze itp. Ja w nim robię wszystko. Od gotowania ryżu, jajek, po zupy, Dania główne itp. Mowię. Najlepiej zamówić sobie pokaz. Nic nie kosztuje, tylko 2 godzinki gdzieś trzeba poświecić ;) a ja jeszcze koleżanki pozapraszalam i sie tak nasmialysmy ;)... Naprawdę warto. Nie lubię niczego pokazowego, jak garnki filipiaka itp, bo jakiś nie robią na mnie furory, jednak Thermomix jest wart swoich pieniędzy :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry