elifit
Moderatorka
Grama wow. I wszystko wiadomo.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No a podczas cyklu byl stosunek bez zabezpieczenia ? Bo to ze odbyl sie taki stosunek wczoraj to na ciaze nie wskazuje [emoji6] Poza tym nalepiej zrobic test, a jeszcze lepiej test z krwi betaHCG [emoji6] powodzeniaPrzepraszam że nie na temat ale chciałabym się dowiedzieć jakie jest wasze zdanie .Witam , okres miałam regularny spóźnial mi się max 1 dzień , w tym miesiącu spóźnia mi się już 5 dni i wczoraj odbyła stosunek bez zabezpieczenia i narzeczony skończył we mnie . Zawsze tydzień przed okresem miałam ból piersi a w tym miesiącu było tak że bolaly mnie przez 2 dni i już nie bolaly . Dziwne jest też to że nie miałam ochoty na słodkie a zawsze miałam. Czuję czasami lekkie kłucie w jajniku i czasami jakby ciągnięcie w podbrzuszu i lekkie mdłości . Czy waszym zdaniem jest to możliwość zajścia w ciążę ?
Kochana, dajmy dziewczynie szanse, moze faktycznie ma problem a my juz "doswiadczone" to lepiej znamy objawy niz na staraniach np [emoji6]O mamy trola. Gdzie to się zgłasza?
![]()
Izulu dziewczyna napisała ten sam post w kilku wątkach najpierw z datą kwietniowa teraz tu. Weszłam w profil i sprawdziłam.Kochana, dajmy dziewczynie szanse, moze faktycznie ma problem a my juz "doswiadczone" to lepiej znamy objawy niz na staraniach np [emoji6]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie wedlug usg ciaza tydzien mlodsza i ma doklanie 3,74