reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
hej.. u mnie estradiol 150 i duzo pecherzyków.. ponad 8, 15-16mm.. czyli powtórka z niskiego estradiolu i nieprawidłowych pęcherzyków. stymulacja przerwana, dostałam lutkę na wywołanie. chyba musze odpocząć..

Hej dziewczyny
Ja juz krew oddana, strasznie sie boje, ze beta spadła lub nie urosła :( nawet sniadania nie moglam rano zjesc
Lile przykro mi kochana :( nie wiem co Ci powiedziec, moze inna klinika? inny lekarz?
Ewelin bedzie dobrze :* tez sie przed kazda wizytą zawsze denerwowałam, tego nie da sie uniknąc. Jesli teraz sie uda to pewnie bede sie denerwowac 2 razy bardziej

Dobrych wiadomości dzisiaj :)
Wczoraj wieczorem wzięłam 4 dawkę puregonu i pół nocy nie spałam tak mnie brzuch bolał :( Od rana dzwonię do profesorka, ale nie odbiera. Podgląd dopiero w środę. Boję się hipeki. Teraz już jest lepiej, ale nie wiem co będzie po następnej dawce :confused:

Ewunka, ale oni sami nie wiedzą co jest nie tak i jak do tego podejść :(
Jak oni nie wiedzą to ja tym bardziej. .
Do inseminacji byłaś przygotowywana. ?
Może następny krok to in vitro większe dawki i uszami Ci wyjdą piękne zdrowe owocyty. ? Nie wiem ...... musisz przemyśleć za i przeciw i wybrać jakiś wariant co dalej jak leczyć

reklama
Do góry