reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Na Teneryfie nie wzięłabym już hotelu, który nie ma 80-90% rekomendacji. Byłam w różnych miejscach, ale Isla Bonita była największą norą. Polecam Rodos, tam byliśmy w hotelu Delfinia - super! Właśnie wysłaliśmy tam przyjaciół i są zachwyceni :)
Te co mają 90 % wychodzą poza moje możliwości hi . Mam ograniczony budżet

Ale ta nora co mówisz mi się w oferowanych nie wyświetla uffffff

A teraz w klinice w której się leczę nie jest wogóle brama pod uwagę czystość. Po wcześniejszych doświadczeniach zrobiłam wymaz i wzięłam go do nowej kliniki. Skonsultowajam wynik z lekarzem i powiedział ze w pochwie bakterie to nieunikniona rzecz i nie kazał się tym przejmować.
Hmm moze faktycznie dlatego nie przejeli sie ze 3 dni przed punkcja dopiero pobierali mi ten wynik a juz nie wiem sama. Niby od punkcji do transferu bralam 2xduomox to przeciez tez antybiotyk o szerokim spektrum dzialania wiec moze nic tam juz nie ma i faktycznie odpudzcze ta kuracje tym bardziej ze to raczej ja upieralam sie na przeleczenie a nie lekarz

Gosiu, dziś mam wizytę u innego gina, bo chcę wykorzystać LuxMed i porobić badania, które mi "wyszły". Jeśli nie zapomnę, to o to zapytam i napiszę Ci wieczorem.
A globulki dają, bo one szybciej leczą niż tabletki doustne (te mają dłuższą drogę do przebycia).
A Ty gagatku znów do lekarza i nie ma Cię w kalendarzu. ..... proszę o relacje po .
Mnie korci usg żeby zobaczyć który jajnik w tym miesiącu dominuje. .....
Dzis 12 dc ......

reklama
Do góry