reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To co, wrzucamy Cię już do tabelki Fajterek?? :)

Zapraszamy i powodzenia! :) podaj dane do tabelki!

u mnie leci 11 cykl starań po poronieniu, takze chyba nie zawsze tak jest :(

Wciąż jest nadzieja! zagniezdzanie moze byc od 5-12 dnia nawet po owu.
Mierzysz temp?

Ja tez tak myslalam.. :( ech...

Aktualna tabelka:
Zobacz załącznik 767137
Co trzeba zrobi żeby wbić się w taką tabeleczke? :') przyznam że wygląda bardzo interesująco i motywująco :-)

reklama
:);) wystarczy tylko podać informacje swoje i magicznie sie pojawia (jak siądę do kompa ;))
Termin miesiaczki: 13.08 .... co jeszcze chcesz wiedzieć? :D dwa pozytywne testy dzień po dniu...

Swoją drogą. .. jutro chyba pójdę na bete.
Za wcześnie prawda?:-( ale ja po prostu boje się powrotu z urlopu do pracy a to ju z 16. 08 :-( jeśli coś zaskoczyło chce jak najszybciej iść do lekarza żeby ustalić plan działania bo w mojej pracy tylko się pojawi sz i juz każą Ci dźwigać niemiłosiernie ciężary :-(
Ostatnim razem nosiłam stoły. .. wiem ze jeszcze wszystko może się zmienić.
Aktualnie mam cycki jak posiniaczone i te bole w podbrzuszu dzizas....chocbym była w trakcie @ a leje się ze mnie ( wybaczcie ze to pisze) jakby ktoś kran odkręcil, ble.
Oczywiście mowa tu o sluzie, a o spania mogę zapomnieć.
Poprzednio tez cierpiałam na bezsenność.
Oczywiście kiedy u mnie widać światło w tunelu to mój zapijaczony brat daje czadu a siostra znowu kłóci się z chłopem.
Ja najmłodsza i musze wszystkiego pilnować :-( mam dosyć :/

A ja ostatnio słyszałam od koleżanki że jej znajoma jest w ciąży i chce usunąć. Poczułam się jakby ktoś dał mi w pysk. To takie niesprawiedliwe...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
No to tez jest straszne :o ale nic z tym nie zrobimy niestety :( Przyjemnej nocki wam życze laseczki :* uciekam spac paaa :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Termin miesiaczki: 13.08 .... co jeszcze chcesz wiedzieć? :D dwa pozytywne testy dzień po dniu...

Swoją drogą. .. jutro chyba pójdę na bete.
Za wcześnie prawda?:-( ale ja po prostu boje się powrotu z urlopu do pracy a to ju z 16. 08 :-( jeśli coś zaskoczyło chce jak najszybciej iść do lekarza żeby ustalić plan działania bo w mojej pracy tylko się pojawi sz i juz każą Ci dźwigać niemiłosiernie ciężary :-(
Ostatnim razem nosiłam stoły. .. wiem ze jeszcze wszystko może się zmienić.
Aktualnie mam cycki jak posiniaczone i te bole w podbrzuszu dzizas....chocbym była w trakcie @ a leje się ze mnie ( wybaczcie ze to pisze) jakby ktoś kran odkręcil, ble.
Oczywiście mowa tu o sluzie, a o spania mogę zapomnieć.
Poprzednio tez cierpiałam na bezsenność.
Oczywiście kiedy u mnie widać światło w tunelu to mój zapijaczony brat daje czadu a siostra znowu kłóci się z chłopem.
Ja najmłodsza i musze wszystkiego pilnować :-( mam dosyć :/

Katarzynka, ciebie wrzucę od razu do tabelki ciążowej! :) podaj jeszcze imię, wiek i w którym cyklu starań sie udało :) jesli chcesz oczywiście :)
Idz na betę, pewnie! Szczególnie jak tyle dźwigasz w pracy! Jak wychodzą pozytywne testy to beta bedzie juz super :)

U mnie dzisiaj 4 dzień @ i bardzo boli mnie brzuch. Nie wiem co się dzieje. Czasami miałam bóle brzucha pierwszego dnia. Ale dziś?

reklama
Do góry