reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
upload_2016-8-12_8-29-17.png

Załączniki

• upload_2016-8-12_8-29-17.png
    upload_2016-8-12_8-29-17.png
    30,1 KB · Wyświetleń: 271
Bertha jakby co to staram się o pierwszego dzidziusia :)
Ale się Stresuje tą beta... Mam nadzieję że wyniki będą już dziś bo do poniedziałku chyba bym nie wytrzymała :p
Fajnie tak moc się komuś wyzalic :) komuś kto przeżywa to samo :) mieszkam w nowym mieście, nikogo tu nie mam oprócz męża no i teściów... :p wszyscy przyjaciele zostali 100 km stąd :/ brakuje kumpeli z którą bym mogła wyjść i pogadać o babskich sprawach, w pracy w sumie z samymi facetami pracuje bo to mundurowka :/ nie mam z kim pogadać :p

Bertha jakby co to staram się o pierwszego dzidziusia :)
Ale się Stresuje tą beta... Mam nadzieję że wyniki będą już dziś bo do poniedziałku chyba bym nie wytrzymała :p
Fajnie tak moc się komuś wyzalic :) komuś kto przeżywa to samo :) mieszkam w nowym mieście, nikogo tu nie mam oprócz męża no i teściów... :p wszyscy przyjaciele zostali 100 km stąd :/ brakuje kumpeli z którą bym mogła wyjść i pogadać o babskich sprawach, w pracy w sumie z samymi facetami pracuje bo to mundurowka :/ nie mam z kim pogadać :p

Dopisuje :)
Tez mam nadzieje ze wyniki bedą dzisiaj!
O wow! Mundurówka :) to rzeczywiście słaby potencjał na koleżanki :D

A jest tu ktoś z Trójmiasta? :) może któraś z Was zna tu jakiegoś dobrego ginekologa??
Cześć :)
ja jestem z Trójmiasta;)
Niestety nie znam jakiegoś dobrego ginekologa, ale należę do przychodni przy Wojska Polskiego (niestety, ale mam słabą pamięć do nazwisk:() i zawsze tam trafiałam na bardzo fajnych ginekologów. Mam wizytę w przyszłym tygodniu więc dam znać czy nic się nie zmieniło ;)

Korek2016 będę wdzięczna za wiadomość ;).Ja chodzę prywatnie bo tu gdzie mieszkam na NFZ przyjmuje tak głupia baba że szkoda gadać... Nie ma ani jednej dobrej opinii i ostatnio wyszłam od niej z płaczem bo po zbadaniu mnie powiedziała że albo jestem bezplodna albo w ciąży pozamacicznej...

reklama
Korek2016 będę wdzięczna za wiadomość ;).Ja chodzę prywatnie bo tu gdzie mieszkam na NFZ przyjmuje tak głupia baba że szkoda gadać... Nie ma ani jednej dobrej opinii i ostatnio wyszłam od niej z płaczem bo po zbadaniu mnie powiedziała że albo jestem bezplodna albo w ciąży pozamacicznej...

O matko, ale wstrętne babsko! W ogóle nie powinna byc lekarzem!!

Do góry