katharina203
Fanka BB :)
Jestem dwa dni przed crio a brzuch boli mnie jak na @...czy to normalne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może od luteiny albo innych leków- może to ich skutek uboczny? Na @ na pewno u Ciebie za wcześnie, więc to na 100% nie to.Jestem dwa dni przed crio a brzuch boli mnie jak na @...czy to normalne?
Ciociunia całujeOstatnie 10 minut było katorgą większą niż czekanie wczoraj na punkcję...
Z pobranych 7 komórek dojrzałych było 5.
Wszystkie się zapłodniły i mam potencjalną 5 dzieci
Transfer w czwartek- Gosiu wpisz mnie proszę.
Moje szczęście jest coraz bliżej![]()
Który to dzień. ?U mnie już po wszystkim, dzisiaj poleciały z crinone skrzepy. Od początku bolał mnie brzuch jak na okres i wiedziałam, ze nic z tego nie będzie.
Przy udanym in vitro nie były to bóle jak okres tylko takie rozciąganie.
Rezygnuje na pewno z Artemidy.
Trzymam za Was dziewczyny kciuki.
Który to dzień. ?
To nie musi oznaczać porażki
Marzen88, ale lekarz mi napisal, zebym odstawila leki.Ivo przecież to może być zagniezdzenie i stad te skrzepy .
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ivo, po 4 dniach odstawić leki??przeciez zarodek sie dopiero wzgryza i implantuje..19 sierpnia miałam transfer, to chyba 4dpt. Dr odpisał, ze mam odstawić leki.
Ewunka, Tobie szczególnie kibicuję kochana,życzę Ci bliźniaków.
Ja wracam do innej kliniki, gdzie robią Imsi i scratching , myślę, ze tam mnie się może uda.
Jest mi przykro, dzisiaj płakałam przy moim dziecku i nie mogłam się zająć.
Będzie ciężko, ale trzeba walczyć.