Zosia87
Fanka BB :)
To chyba normalny wynik w tym dniujutro sie dowiem mam nadzieje ze to nie jest za duzo i wszystko bedzie dobrze na usg bo juz sie przyzwyczailam do mysli ze bede mama

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba normalny wynik w tym dniujutro sie dowiem mam nadzieje ze to nie jest za duzo i wszystko bedzie dobrze na usg bo juz sie przyzwyczailam do mysli ze bede mama
Ja robię paznokcie w domq i odmówiłam juz 6 osobom bo jednak wole dać sobie spokój i zaopiekować sie sama sobą. Ja od wczoraj leżę głownie jedynie obiad robiłam ze względu na te dziwne odczucia. Lepiej pomaluj lakieremU mnie dopiero 4dpt a już szaleje, moze nie przez myśli ale z nudów bo maz każe mi leżeć i nic nie robic
Myślicie że mozna zrobic hybrydę na paznokcie czy lepiej na tym etapie nie ryzykować i odpuścić ?![]()
ja po pierwszym transferze lezalam plackiem i nic a teraz lazilam po Zakopanym i po Slowacji po gorkach i zamku na ktory musialam wejsc po 300 schodach do gory i tyle samo na dol i jakos sie udalo nie mowie zeby zaraz robic ekstremalne rzeczy ale lezenie tez nie gwarantuje sukcesuU mnie dopiero 4dpt a już szaleje, moze nie przez myśli ale z nudów bo maz każe mi leżeć i nic nie robic
Myślicie że mozna zrobic hybrydę na paznokcie czy lepiej na tym etapie nie ryzykować i odpuścić ?![]()
Ja właśnie na odwrót poprzednimi razy robiłam dużo nawet pracowałam a prace ma fizyczna i nic a teraz sie oszczędzam i mam nadzieje ze choć jedno z 2 sie zagnieździła a najlepiej obaja po pierwszym transferze lezalam plackiem i nic a teraz lazilam po Zakopanym i po Slowacji po gorkach i zamku na ktory musialam wejsc po 300 schodach do gory i tyle samo na dol i jakos sie udalo nie mowie zeby zaraz robic ekstremalne rzeczy ale lezenie tez nie gwarantuje sukcesu
Nie mam zwykłych lakierów w domuJa robię paznokcie w domq i odmówiłam juz 6 osobom bo jednak wole dać sobie spokój i zaopiekować sie sama sobą. Ja od wczoraj leżę głownie jedynie obiad robiłam ze względu na te dziwne odczucia. Lepiej pomaluj lakierem![]()
Ja też nie uważam, że lezenie plackiem coś pomoże bo w sumie kobieta zachodząc w ciaze na poczatku nawet nie ma świadomości i zyje tak samo jak wczesniej ale że mąż pracuje w domu to do niedzieli zabronił mi cokolwiek robic, ale w sumie trzeba to wykorzystać, że mąż usługujeja po pierwszym transferze lezalam plackiem i nic a teraz lazilam po Zakopanym i po Slowacji po gorkach i zamku na ktory musialam wejsc po 300 schodach do gory i tyle samo na dol i jakos sie udalo nie mowie zeby zaraz robic ekstremalne rzeczy ale lezenie tez nie gwarantuje sukcesu